ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Οδηγός σχολικού λεωφορείου ξυλοκόπησε ΑμεΑ μετά από τροχαίο

Ρέθυμνο: Οδηγός σχολικού λεωφορείου ξυλοκόπησε ΑμεΑ μετά από τροχαίο
Eurokinissi

Ρέθυμνο: Περιστατικό χειροδικίας από οδηγό σχολικού λεωφορείου σε άτομο με αναπηρία, ερευνά η αστυνομία

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Ρέθυμνο όταν ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου χτύπησε έναν 30χρονο με προβλήματα αναπηρίας.

Το περιστατικό φαίνεται ότι συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας, έξω από σχολείο στην περιοχή Άδελε στο Ρέθυμνο, όταν ο 30χρονος στην προσπάθειά του να παρκάρει έξω από το σχολείο για να παραλάβει την ανιψιά του, έκανε όπισθεν με αποτέλεσμα να προκαλέσει μικρές, όπως ο ίδιος αναφέρει, φθορές στο σχολικό λεωφορείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οδηγός σχολικού λεωφορείου όταν βγήκε από το αυτοκίνητό του προπηλακίστηκε, σύμφωνα με την καταγγελία του, από τον 40χρονο οδηγό του λεωφορείου, για να δεχθεί στη συνέχεια και σωματική επίθεση σε βάρος του.

Και ενώ ο 30χρονος έσπευσε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία, ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου εξακολουθεί και αναζητείται, με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Γιάννης Καψανάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ Χανίων ανέφερε ότι όντως ο οδηγός του λεωφορείου αναζητείται και υπογράμμισε ότι η Διοίκηση του ΚΤΕΛ καταγγέλλει και αποδοκιμάζει κάθε τέτοιο περιστατικό.

Εάν υπάρξει καταδικαστική απόφαση σε βάρος του οδηγού, τότε θα γίνει πειθαρχικός έλεγχος στον οδηγό.