ΕΛΛΑΔΑ

Οδυσσέας Σταμούλης: Επιστρέφει στο θέατρο μετά τον τραγικό χαμό του 11χρονου γιου του

Οδυσσέας Σταμούλης: Επιστρέφει στο θέατρο μετά τον τραγικό χαμό του 11χρονου γιου του

Ο Οδυσσέας Σταμούλης μετά την απώλεια του μοναχογιού του είχε αποσυρθεί από το θέατρο, καθώς είχε αποχωρήσει από την παράσταση όπου συμμετείχε. 

Στο θέατρο επιστρέφει ο Οδυσσέας Σταμούλης μετά τον θάνατο του γιου του το περασμένο καλοκαίρι, σε ηλικία μόλις 11 ετών.

Τον περασμένο Αύγουστο το άτυχο αγόρι πνίγηκε στη θάλασσα, ενώ βρισκόταν διακοπές με την μητέρα του στους Φούρνους Ικαρίας, βυθίζοντας στο πένθος τον γνωστό ηθοποιό και την πρώην σύζυγό του.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης μετά την τραγική απώλεια του μοναχογιού του είχε αποσυρθεί από το θέατρο, καθώς είχε αποχωρήσει από την παράσταση όπου συμμετείχε.

Δύο μήνες μετά ο ηθοποιός επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι, με τους συναδέλφους του να εκφράζουν τη χαρά τους για αυτή του την απόφαση, ενώ δηλώνουν ότι θα βρίσκονται δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί.

Όπως δήλωσε εξάλλου ο ηθοποιός Θοδωρής Ρωμανίδης στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Οδυσσέας Σταμούλης επέστρεψε και για λόχους «ψυχοθεραπείας» αλλά και για λόβους βιοποριστικούς.

Το έργο στο οποίο θα συμμετέχει ο ηθοποιός πραγματεύεται έναν πνιγμό, με τον αντικαταστάτη του Σταμούλη να τονίζει ότι «μόνο ο ίδιος ο Οδυσσέας ξέρει βαθιά μέσα του πώς το αντιμετωπίζει».