ΕΛΛΑΔΑ

Το Newsbomb.gr στα εγκαίνια για το Μουσείο Μαρία Κάλλας - Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Το Newsbomb.gr στα εγκαίνια για το Μουσείο Μαρία Κάλλας - Εντυπωσιακές φωτογραφίες
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Το Νewsbomb.gr βρέθηκε στο ολοκαίνουργιο μουσείο προς τιμή της αείμνηστης σοπράνο Μαρίας Κάλλας

Το μουσείο προς τιμήν της αείμνηστης σοπράνο Μαρίας Κάλλας άνοιξε τις πόρτες του σήμερα 25 Οκτωβρίου με τα εγκαίνια του μουσείου της οδού Μητροπόλεως 44 να πραγματοποιούνται σήμερα το πρωί.

Το Νewsbomb.gr βρέθηκε εκεί με τον φωτορεπόρτερ Χάρη Γκίκα και παρουσιάζει τα εκθέματα που μπορείτε να απολαύσετε στο μουσείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το mariacallas.network, οι επισκέπτες του μουσείου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη φωνή της μεγάλης σοπράνο και να μάθουν για τη ζωή και την τέχνη της. Στο μουσείο θα μπορεί κανείς να βρει ένα υπερσύγχρονο θεματικό πωλητήριο και ένα μπιστρό με το όνομα «La divina», ενώ θα διαθέτει και μια mediatheque (βιβλιοθήκη και δισκοθήκη με χώρο ακρόασης) και αίθουσα για περιοδικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, master classes και μικρές συναυλίες.

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας θα είναι το πρώτο επισκέψιμο μουσείο με μόνιμη έκθεση και αυθεντικά αντικείμενα της καλλιτέχνιδος και αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον επισκεπτών από όλο τον κόσμο και να ενισχύσει τον τουρισμό και την πολιτιστική ζωή της πόλης της Αθήνας.