ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: «Φρακαρισμένος» ο Κηφισός – Μεγάλες καθυστερήσεις

Κίνηση τώρα: «Φρακαρισμένος» ο Κηφισός – Μεγάλες καθυστερήσεις

Κίνηση τώρα: Δύσκολη μέρα και σήμερα για τος οδηγούς που κινούνται στις μεγάλες κεντρικές οδικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου

Με υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» για μία ακόμη ημέρα οι οδηγοί που κινούνται στο Λεκανοπέδιο προεκειμένου να αντιμετωπίσουν το μποτιλιάρισμα και τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται.

Συγκεκριμένα, «φρακαρισμένος» είναι ο Κηφισός με τα οχήματα να κινούντα με πολύ χαμηλές ταχύτητες και στα δύο ρεύματα. Στην άνοδο του Κηφισού μποτιλιάρισμα παρατηρείται από το ύψος του Αιγάλεω έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια με τα οχήματα να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες εξαιτίας των έργων ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται. Παρόμοιο το σκηνικό και στην κάθοδο, η κίνηση ξεκινά από την έξοδο της Αττικής Οδού έως και το ύψος του Αιγάλεω.

Κίνηση επίσης παρατηρείται στις οδούς γύρω από το κέντρο της Αθήνας καθώς επίσης και στη Λ. Κηφισίας, στην Κατεχάκη, στη Μεσογείων, στην Περιφερειακή Υμηττού αλλά και στο τμήμα της Λ. Μεσογείων που είναι ανοιχτό προς κυκλοφορία καθώς ένα τμήμα της είναι κλειστό εξαιτίας της επιχείρησης εξουδετέρωσης βόμβας του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου που είναι σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης:

Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τον Άγιο Δημήτριο – Η έπαρση της σημαίας στον Λευκό Πύργο

Το Newsbomb.gr στο σημείο που βρέθηκε η βόμβα του Β’ Παγκοσμίου πολέμου στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Σεισμός τώρα στον Κορινθιακό - Βόρεια του Κιάτου το επίκεντρο (pics)