ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τον θάνατο της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ξεσπάει ο πατέρας- Ηλεκτροπληξία λέει ο σύντροφος

Θρίλερ με τον θάνατο της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ξεσπάει ο πατέρας- Ηλεκτροπληξία λέει ο σύντροφος
GLOMEX

Θρίλερ με τον μυστηριώδη θάνατο 24χρονης στη Θεσσαλονίκη που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού που έμενε. Ο 55χρονος σύντροφος της μιλά για ηλεκτροπληξία.

Πέπλο μυστηρίου γύρω από τον θάνατο της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη η οποία βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 25/10 νεκρή στο διαμέρισμά της.

Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε στο μπάνιο του σπιτιού της , με τις συνθήκες θανάτου να περιπλέκονται. Ο σύντροφός της ισχυρίστηκε ηλεκτροπληξία, με τις αρχές να μην αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο. Ωστόσο ο πατέρας της δεν πιστεύει κανέναν, αφού μέχρι πρότινος γνώριζε ότι η κόρη του ζει στην Κέρκυρα και όχι στη Θεσσαλονίκη.

Οι αρχές φέρεται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και «κυκλώνουν» το σενάριο της ηλεκτροπληξίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το σενάριο αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι η άτυχη κοπέλα βρέθηκε μόνη της στο μπάνιο, με ανοικτό τον θερμοσίφωνα καθώς επίσης και από το γεγονός ότι ο σύντροφός της έλειψε από το σπίτι για ελάχιστα λεπτά.

Ακόμη και οι μαρτυρίες των γειτόνων, ενδεχομένως να αποδειχθούν καταλυτικές ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 24χρονη έπεσε νεκρή στο διαμέρισμά της.

Αύριο αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα δώσει τις απαντήσεις που ζητάει ο πατέρας της 24χρονης κοπέλας.

Σύντροφος 24χρονης: «Βγήκα να ψωνίσω, γύρισα και την βρήκα νεκρή»

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού στο οποίο έμενε με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της, στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το ζευγάρι το πρωί της Τετάρτης ξύπνησε όπως κάθε μέρα και κάποια στιγμή ο 55χρονος βγήκε για ψώνια. Όπως ανέφερε ο ίδιος στους αστυνομικούς, μέσα σε εκείνο το διάστημα η 24χρονη μπήκε για μπάνιο, ενώ ήταν μόνη της μέσα στο διαμέρισμα.

Όταν επέστρεψε βρήκε την κοπέλα νεκρή έξω από τη μπανιέρα, την πλησίασε και, όπως είπε, προσπάθησε να τη συνεφέρει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο σύντροφός της δήλωσε στο MEGA: «Βγήκα από το σπίτι για να πάρω τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισα την βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Ίσως πρόκειται για ηλεκτροπληξία, γιατί είχε μπει για μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα».

Πατέρας και αδερφός 24χρονης: «Μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα»

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πατέρας της 24χρονης με τον σύντροφό της γνωρίστηκαν πριν από 5 περίπου χρόνια, ενώ άγνωστο γιατί, είχαν πει ότι ζουν μαζί στην Κέρκυρα και όχι στη Θεσσαλονίκη.

«Εγώ όταν μιλούσα με την Ειρήνη μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», ανέφερε ο πατέρας της Ειρήνης.

«Χάθηκε ο άγγελος μου, χάθηκε η ακριβή μου κόρη, είναι ένα χτύπημα που δε μπορώ να αντέξω. Νιώθω τόσο αδύναμος μπροστά σε αυτό το κακό που χτύπησε το σπιτικό μου. Πάει το παιδί μου. Εγώ πώς να αντικρίσω το άψυχο σώμα της; Πώς να την αποχωριστώ; Πάει το παιδί μου… Θέλω να μάθω πώς έφυγε, γιατί έφυγε, να μάθω τι συνέβη ακριβώς. Πάει η θυγατέρα μου. Πάει, έφυγε ένα κομμάτι από εμένα. Είμαι ένα ερείπιο χωρίς το παιδί μου», είπε ο τραγικός πατέρας και ξέσπασε σε λυγμούς.

Ο αδερφός της από την άλλη δήλωσε: «Φαινόταν πολύ ευτυχισμένη, έλαμπε. Περνούσε πολύ ωραία».