ΕΛΛΑΔΑ

Αρτέμιδα - Επίθεση πιτ μπουλ: Στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι ο 11χρονος

Αρτέμιδα - Επίθεση πιτ μπουλ: Στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι ο 11χρονος

Πολλαπλές πληγές και τραύματα φέρει στο πρόσωπο του ο 11χρομος μετά από την επίθεση που δέχθηκε από πιτ μπουλ.

Ανατριχιάζουν οι φωτογραφίες του 11χρονου με τα τραύματα και τις πληγές στο πρόσωπό του, έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε από ένα πιτ μπουλ στην Αρτέμιδα.

Ο σκύλος σε κατάσταση αμόκ όρμηξε στο παιδί ενώ αυτό έκανε ποδήλατο στη γειτονιά όπου διαμένει και μάλιστα τον δάγκωσε μέχρι και στο κρανίο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να χειρουργηθεί.

Οι φωτογραφίες του παιδιού σοκάρουν, ενώ όπως δήλωσε ο πατέρας του στο Newsbomb.gr o σκύλος ενώ πάλευε με το παιδί και κατάφερε να τον δαγκώσει σε όλο του το σώμα.

Πώς έγινε η επίθεση

Το παιδί έκανε αμέριμνο ποδήλατο στην περιοχή του Αγίου Σεραφείμ όπου βρίσκεται το σπίτι του, όταν ξαφνικά του όρμηξε το πιτ μπουλ. «Το σκυλί τριγυρνούσε έξω από μια μάντρα και όπως περνούσε το παιδί από το σημείο, το άρπαξε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το πιτ μπουλ κυκλοφορούσε ελεύθερο έξω από τη μάντρα επί πέντε ημέρες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του φοβόταν επιθέσεις κλοπών.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν εφιαλτικές καθώς το παιδί πάλεψε με τα ίδια του τα χέρια με το πιτ μπουλ το οποίο τον δάγκωσε πολλές φορές, αλλά ο μικρός κατάφερε να ξεφύγει κλείνοντας του το στόμα.

Αμέσως μετά την επίθεση το παιδί πήγε τραυματισμένο στη μητέρα του.

Η γυναίκα εκείνη την ώρα είχε ήδη ανησυχήσει και βγήκε να ψάξει το αγοράκι το οποίο όταν την είδε έτρεξε κατά πάνω της γεμάτος αίματα.

Επίθεση σκύλου σε 11χρονο στη Λούτσα - Ο πατέρας του αποκλειστικά στο Newsbomb.gr

Οι γονείς του μικρού τον μετέφεραν αμέσων στο Κέντρο Υγείας Σπατών ωστόσο οι γιατροί τους συμβούλεψαν να σπεύσουν στο Παίδων, οπού νοσηλεύτηκε και χειρουργήθηκε.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια του 11χρονου προχώρησε σε καταγγελία για το περιστατικό και αναμένεται να κινηθεί νομικά.