ΕΛΛΑΔΑ

«Η κομμωτική μου αρέσει, θα σταθώ στα πόδια μου», λέει η τραγική μητέρα από την Αχαΐα

«Η κομμωτική μου αρέσει, θα σταθώ στα πόδια μου», λέει η τραγική μητέρα από την Αχαΐα

Αχαΐα: Νέα αρχή στη ζωή της ετοιμάζεται να κάνει η 23χρονη Ειρήνη που μέσα σε διάστημα 15 μηνών έχασε τα δύο της παιδιά.

Μία νέα αρχή στη ζωή της ετοιμάζεται να κάνει η 23χρονη μητέρα από την Αχαΐα, με τη στήριξη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η τραγική μητέρα από την Κάτω Αχαΐα, μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/10) σε εκπομπή του Alpha όπου αποκάλυψε τα νέα της βήματα μετά την τραγωδία. «Με την κομμωτική θα ασχοληθώ με τα άλλα δεν τα πάω καλά» ανέφερε αρχικά η 23χρονη Ειρήνη, ενώ σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε για βοήθεια από κοινωνική λειτουργό απάντησε καταφατικά.

Η νεαρή μητέρα στη συνέχεια επεσήμανε επίσης πως παρά την τραγωδία που της έτυχε με τον ξαφνικό θάνατο των δύο της βρεφών, θα σταθεί στα πόδια της.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της 23χρονης μητέρας:

Τι έδειξε η ιστοπαθολογική εξέταση του πρώτου βρέφους

Παράλληλα, έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της ιστοπαθολογικής εξέτασης στο πρώτο παιδί, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως αιτία θανάτου ήταν η διάμεση πνευμονίτιδα παιδικής ηλικίας.

Όπως αναφέρεται στα αποτελέσματα, η διάμεση πνευμονίτιδα παιδικής ηλικίας, είναι μία ασθένεια από την οποία μπορούν να νοσήσουν αρκετά παιδιά.

Ο αρμόδιος ιατροδικαστής αναμένεται να λάβει τα αποτελέσματα της ιστοπαθολογικής εξέτασης και να τα διαβιβάσει στην αρμόδια εισαγγελία που διεξάγει την έρευνα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο παιδάκι, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 19 ημερών τον Ιούνιο του 2022 και ενώ βρισκόταν μόνο του με την μητέρα του όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του. Η μητέρα ειδοποίησε ασθενοφόρο, το παιδί έφτασε στο κέντρο Υγείας όπου οι γιατροί έκαναν ΚΑΡΠΑ, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Το δεύτερο, δύο μηνών πέθανε πριν από λίγες ημέρες.

Στο μεταξύ, η εισαγγελία Πατρών έχει διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Αχαΐα: Μηνύσεις ετοιμάζεται να καταθέσει η 23χρονη μητέρα των νεκρών βρεφών

Κάτω Αχαΐα: Πού οφείλεται ο θάνατος των δύο βρεφών - Τι κατέθεσε η 23χρονη μητέρα στις Αρχές

Κάτω Αχαΐα: Ξεκινά γονιδιακός έλεγχος για τα δύο βρέφη - Τι αναζητούν οι γιατροί