Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετάει τον ηθοποιό

Τι ανακοινώθηκε για την κηδεία του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα - Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο
Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετάει τον ηθοποιό
2'

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο από τον θάνατο του ηθοποιού Αλέξανδρου Κομπόγιωργα ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών, ύστερα από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, η κηδεία του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα θα είναι πολιτική και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης. Θα ακολουθήσει αποτέφρωση στη Ριτσώνα.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση αναφέρεται:

«Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ αποχαιρετούμε με πολιτική κηδεία τον αγαπημένο μας Αλέξανδρο στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης.

Θα προσφερθεί καφές στο καφενείο του κοιμητηρίου.

Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία του για αποτέφρωση στη Ριτσώνα.

Παρακαλούμε αντί λουλουδιών και στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο ταμείο του ΣΕΗ» αναφέρεται στην ανάρτηση του facebook.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, με τον οποίο συνεργάστηκαν στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων», αποχαιρέτησε τον ηθοποιό, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του σε στόρι στο Instagram.

«Καλό ταξίδι αγαπημένε Αλέξανδρε», έγραψε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο συμπρωταγωνιστής του από τη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων», Βασίλης Παλαιολόγος, με τον οποίο υποδύονταν τους «κολλητούς», του είπε αντίο αναρτώντας φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς.

«Φεύγουν νέοι άνθρωποι» έγραψε ο Βασίλης Παλαιολόγος, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη έγραψε στον λογαριασμό της: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου συμφοιτητή, συνάδελφε και φίλε. Καλό ταξίδι υπερταλαντούχο πλάσμα..... Δεν ήξερα δε σε αποχαιρέτησα,...χανομασταν συχνά ,αλλά δεν ανησυχούσα... Ήξερα ότι θα σε συναντούσα σε κάποια πορεία έξω από το υπουργείο πολιτισμού.... Ή ότι θα ερχόταν ο ένας μας να δει τη δουλειά του άλλου και να μου πεις φεύγοντας "σ αγαπώ ρε Νεκταράκι" Κι εγώ Αλέξανδρε κι εγώ...»

Ο ηθοποιός Πέτρος Λιόντας του ευχήθηκε «καλό ταξίδι»

Η Παγώνα Καραγιάννη με τη σειρά της έγραψε στο Facebook: «Φεύγοντας ο Οκτώβρης σε πήρε μαζί του. Και μαζί με εσένα ένα μεγάλο μέρος των νεανικών μας χρόνων. Όταν φτάσεις στην άλλη πλευρά, Θεέ μου χάρισε του ένα απαλό και ήσυχο πέρασμα, θα υπάρχουν ψυχές γνώριμες να σε περιμένουν. Μέχρι να ξανά ανταμώσουμε.Καλή ανάπαυση, καλό ταξίδι φίλε μας.Καλό ταξίδι Alexandros Αλέξανδρε μας»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή