ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Μενεγάκη για το αιματηρό επεισόδιο στην Κηφισιά: «Ήταν ο Μάκης απέναντι»

Ελένη Μενεγάκη

Όπως αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, ο Μάκης Παντζόπουλος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή ακριβώς απέναντι από το μαγαζί στην Κηφισιά, όπου σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο

Για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Κηφισιά, με έναν 24χρονο να μπαίνει σε ψητοπωλείο και να μαχαιρώνει έναν 21χρονο μίλησε η Ελένη Μενεγάκη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο Μάκης Παντζόπουλος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή ακριβώς απέναντι από το συγκεκριμένο μαγαζί. «Δεν θα το πίστευα, αν δεν υπήρχε δικός μου άνθρωπος εκείνη τη στιγμή απέναντι, στο σούπερ μάρκετ. Πιο κεντρικό σημείο της Κηφισιάς δεν υπάρχει. Και μιλάμε για 18:30 με 18:40 παρά. Τι συμβαίνει πια τον τελευταίο καιρό;», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Έτσι μου το είπε ο Μάκης, με μπαλτά. Του λέω "δεν θα το άκουσες καλά, αποκλείεται. Και μου λέει “ήμουν εκεί, μόλις έφτασα κι έμπαινα στο σούπερ μάρκετ. Κι εκείνη την ώρα που πάω να μπω, βλέπω απ’ έξω… της τρελής!”.

Αυτή την κουβέντα είχα με την κόρη μου, της λέω “βλέπεις τι γίνεται;”. Της στέλνω συνέχεια βίντεο να τα βλέπει, δες τι γίνεται εδώ, δες τι γίνεται εκεί. Και μου λέει “τι θα κάνουμε; Ούτε βόλτα το απόγευμα δεν θα μπορούμε να βγούμε” και της λέω ότι πρέπει να ξέρεις τι γίνεται γύρω σου».