ΕΛΛΑΔΑ

Αρκαδία: Συγκλονίζει η επιβάτης που βρισκόταν στο λεωφορείο - «Σκεφτόμουν πως τώρα θα πεθάνω»

Αρκαδία: Συγκλονίζει η επιβάτης που βρισκόταν στο λεωφορείο - «Σκεφτόμουν πως τώρα θα πεθάνω»
GLOMEX

Η 21χρονη Μαρία Ξινή που παραλίγο να χάσει τη ζωή της στο ΚΤΕΛ που βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού στην Αρκαδία μιλάει για όσα έζησε. Είδε πρώτη ότι ο οδηγός έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Σε τραγωδία κατέληξε ένα τροχαίο το βράδυ της Κυριακής στην Αρκαδία, όταν ο οδηγός του ΚΤΕΛ έχασε τη ζωή του, από ανακοπή καρδιάς πάνω στο τιμόνι και το λεωφορείο βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού.

Ο οδηγός λεωφορείου ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Λουτρά Ηραίας – Τρίπολης ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια συνέχισε το δρομολόγιο, ωστόσο λίγο αργότερα έχασε ξανά τις αισθήσεις του και λιποθύμησε, με αποτέλεσμα το όχημα να κυλά προς το γκρεμό.

Στο λεωφορείο βρισκόταν και μια κοπέλα 21 ετών, η Μαρία Ξινή, της οποίας η ζωή κρεμόταν σε μια κλωστή. Όπως είπε η επιβάτης, η οποία υπέστη σοκ, δεν ξέρει πως κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να βγει έξω.

Η 21χρονη κοπέλα μίλησε στο MEGA για όσα βίωσε το βράδυ της Κυριακής 5 Νοεμβρίου:

«Μιλούσαμε με τον άνθρωπο ήταν μια χαρά. Μετά χτυπήσαμε μία πέτρα και ο άνθρωπος κατέβηκε να δε τι είχε γίνει. Ανέβηκε πάλι, πήρε το κινητό του και ξεκίνησε. Μόλις ξεκίνησε έπεσε ανάμεσα στο τιμόνι και στην πόρτα. Εγώ σκέφτηκα πως έσκυψε για να πιάσει κάτι. Όταν είδα πως βγήκαμε από τον δρόμο πήγα εκεί και είδα πως είχε χάσει τις αισθήσεις του. Κάθισα ανάμεσα από το καθίσματα και σκεφτόμουν πως τώρα θα πεθάνω. Μετά πάτησα κάτι κουμπιά και άνοιξε η πόρτα. Ευτυχώς άνοιξε η πίσω γιατί εάν άνοιγε η μπροστινή τότε θα αυτοκτονούσα μόνη μου. Θέλω να πως πως δεν είναι δρόμοι αυτοί. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του».