ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: «Βρεθήκαμε μπροστά σε αποτρόπαιο θέαμα» - Πώς έγινε το εργατικό δυστύχημα σε εργοτάξιο

Λαμία: «Βρεθήκαμε μπροστά σε αποτρόπαιο θέαμα» - Πώς έγινε το εργατικό δυστύχημα σε εργοτάξιο
lamianow.gr

«Με μία πρώτη εκτίμηση δικιά μας κάποιο ρούχο του πιάστηκε στο γρανάζι τον τράβηξε μέσα και δυστυχώς τον διαμέλισε», λέει ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φθιώτιδας για το φριχτό εργατικό δυστύχημα 

Σοκαριστικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Λαμία με θύμα έναν 62χρονο, ο οποίος εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φθιώτιδας, Γιώργος Κρεμμύδας μιλώντας στο lamianow.gr περιέγραψε ότι πιθανά κάποιο ρούχο του εργαζόμενου μάλλον πιάστηκε στο μηχάνημα και στη συνέχεια τον τράβηξε στο εσωτερικό του.

«Περίπου στις 08.00 το πρωί ειδοποιηθήκαμε σε μια τοπική επιχείρηση στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας, ένας εργάτης 62χρονος Έλληνας προσπάθησε να γρασάρει σε τεράστια γρανάζια που φτιάχνουν δομικά υλικά, με μια πρώτη εκτίμηση δικιά μας, κάποιο ρούχο του πιάστηκε στο γρανάζι τον τράβηξε μέσα και δυστυχώς τον διαμέλισε και βρεθήκαμε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Με τη συνδρομή της 7ης ΕΜΑΚ και της δικιά μας υπηρεσίας της Π.Υ Λαμίας, ολοκληρώθηκε μια πολύ δύσκολη επιχείρηση που κράτησε σχεδόν 2 ώρες», είπε ο Γιώργος Κρεμμύδας.

«Καταφέραμε να απεγκλωβίσουμε τον άτυχο άνδρα, δυστυχώς νεκρό. Ξέρετε αυτά τα γρανάζια είναι τεράστια. Μιλάμε το μηχάνημα έχει κύκλο που είχε διάμετρο πάνω από 3 μέτρα. Η δύναμη ήταν τεράστια. Δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Ο θάνατος δυστυχώς επήλθε ακαριαία», συμπλήρωσε.