ΕΛΛΑΔΑ

Αντριέλα: «Οι γιατροί έδιναν 5% ελπίδα για να ζήσω» - Τι λέει η 22χρονη που τυλίχθηκε στις φλόγες

Αντριέλα: «Οι γιατροί έδιναν 5% ελπίδα για να ζήσω» - Τι λέει η 22χρονη που τυλίχθηκε στις φλόγες

Για ενάμιση μήνα ήταν σε καταστολή. «Οι γιατροί μου έδιναν 5% ελπίδα για να ζήσω», λέει σήμερα η 22χρονη που τυλίχθηκε στις φλόγες, στην προσπάθειά της να ανάψει σόμπα 

Στιγμές απόλυτης φρίκης έζησε η 22χρονη Αντριέλα, που τυλίχθηκε στις φλόγες, στην προσπάθειά της να ανάψει τη σόμπα.

Στην προσπάθειά της να ζεσταθεί, έριξε οινόπνευμα στη σόμπα με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες. Αμέσως, ο πατέρας της προσπάθησε να τη βοηθήσει και κάηκε και εκείνος στα χέρια. Η Αντριέλα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Βόλου και από εκεί στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς.

Για ενάμιση μήνα ήταν σε καταστολή. «Οι γιατροί μου έδιναν 5% ελπίδα για να ζήσω», λέει σήμερα η 22χρονη στον Alpha.

Συγκεκριμένα, η Αντριέλα ανέφερε για το πώς ξεκίνησε η περιπέτειά της: «Τα περισσότερα τα έχω ξεχάσει. Είχα βγει και γύρισα σπίτι. Έκανε κρύο και δεν είχα προσέξει ότι η σόμπα ήταν λίγο αναμμένη. Πήρα το οινόπνευμα, βάζω το χαρτί, κι έτσι όπως έριξα το οινόπνευμα, η φωτιά γύρισε προς τα εμένα, το μπουκάλι έσκασε στα χέρια μου, στα μαλλιά και στα ρούχα. Θυμάμαι να ουρλιάζω. Η μητέρα μου είχε πάθει σοκ και δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Θυμάμαι ότι ξύπνησε ο μπαμπάς μου, με τύλιξε με μία πετσέτα, μου έσκισε ό,τι ρούχα είχαν απομείνει και με έβγαλε έξω. Είχε και τον φόβο μην πιάσει φωτιά το σπίτι», λέει η ίδια.

«Καιγόμουν και φώναζα βοήθεια»

Στη συνέχεια η Αντριέλα εξομολογείται: «Ο μπαμπάς μου είχε καεί στα χέρια αλλά με πολλή δυσκολία οδήγησε μέχρι τον Βόλο. Κατέβηκα και άρχισα να ουρλιάζω και να λέω βοήθεια. Θυμάμαι απλά τους γιατρούς να με έχουν περικυκλώσει. Στη συνέχεια μεταφέρθηκα στο Γεννηματά και είχα την τύχη να έχω τους καλύτερους γιατρούς. Έβλεπα τις φωτογραφίες του πώς ήμουν και πώς είμαι τώρα. Οι γιατροί μου έδιναν 5% ελπίδα για να ζήσω», συνεχίζει η Αντριέλα.