ΕΛΛΑΔΑ

Κάτια Νικολαΐδου: Όταν μίλησε για τη μάχη με τον καρκίνο - Η δύναμη ψυχής και η θέληση για ζωή

Κάτια Νικολαΐδου: Όταν μίλησε για τη μάχη με τον καρκίνο - Η δύναμη ψυχής και η θέληση για ζωή

Όταν η Κάτια Νικολαΐδου είχε μιλήσει για τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο για χρόνια και για τη δύναμη με την οποία είχε αποφασίσει να τον νικήσει

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος της Κάτιας Νικολαΐδου σε ηλικία 58 ετών μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο για πολλά χρόνια.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει πριν περίπου 8 χρόνια στην εκπομπή «Μία» για το πρόβλημα της υγείας της και είχε εξομολογηθεί όσα ζούσε όλο εκείνο το διάστημα.

«Eίπα ότι εγώ δεν πεθαίνω από αυτό (σ.σ. τον καρκίνο). Αυτό είπα. Έτσι απλά. Κανένας δεν ξέρει τη δύναμη που κρύβει μέσα του και καλύτερα να μη χρειαστεί να την ανακαλύψει. Το λέω εγώ αυτό, βεβαίως όμως όταν βρισκόμαστε σε τόσο δύσκολες καταστάσεις να αντιμετωπίσουμε και τόσο κοντά σε τεράστιες δυσκολίες υπάρχουν δυο δρόμοι. Ο ένας είναι να τα εγκαταλείψουμε και ο άλλος είναι να προσπαθήσουμε και να πολεμήσουμε», είχε πει η Κάτια Νικολαΐδου.

«Επειδή εγώ έχω μάθει να είμαι πολεμίστρια και να κερδίζω μάχες, επέλεξα αυτόν τον δρόμο στη ζωή μου. Πάντοτε με πολύ μεγάλη πίστη στο Θεό, πολύ μεγάλη πίστη και δύναμη από τους ανθρώπους που αγαπάω. Την οικογένεια μου, τους φίλους μου, την ανιψιά μου που την λατρεύω. Τότε μου έδωσαν πάρα πολύ δύναμη οι άνθρωποι που αγαπώ, οι γονείς μου, ο αδελφός μου, οι φίλοι μου και πολλοί άλλοι άνθρωποι. Και από τον χώρο πάρα πολλοί άνθρωποι με στήριξαν. Γενικώς είμαι ένας τυχερός άνθρωπος», αποκάλυψε.

«Θεωρώ ότι γεννιόμαστε και φεύγουμε μόνοι οπότε πρέπει να αποκτήσουμε τη δύναμη για να σταθούμε σε οποιαδήποτε δυσκολία. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε τους άλλους για δεκανίκι», είχε πει χαρακτηριστικά η αείμνηστη ηθοποιός.

Κάτια Νικολαΐδου: Έφυγε μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος με ανάρτηση στο Instgram αποχαιρετώντας τη σπουδαία ηθοποιό.

«Σήμερα πριν λίγο το αγαπημένο κορίτσι μου ,το σπουργιτάκι μου η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε… Πάλεψε γενναία με όλη της την δύναμη για χρόνια. Η οικογένεια μου. Το στήριγμα μου. Ότι πιο γλυκό και υπέροχο είχα στην ζωή μου. Σε αγαπώ πολύ. Μου είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ όλο αυτό αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δεν πονάς πια.»