ΕΛΛΑΔΑ

Μπαλάσκας: «Ένα παιδί έφυγε άδικα επειδή δεν είχε δίπλωμα» - Το ξέσπασμα της Κουβελιώτη

Μπαλάσκας: «Ένα παιδί έφυγε άδικα επειδή δεν είχε δίπλωμα» - Το ξέσπασμα της Κουβελιώτη

Απίστευτο ξέσπασμα της Ρένας Κουβελιώτη στην εκπομπή «Tlive» με αφορμή τον θάνατο του 17χρονου

Χαμός στον «αέρα» της εκπομπής Tlive του ALPHA καθώς μια ατάκα του συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ, Σταύρου Μπαλάσκα, έκανε έξω φρενών τη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη.

«Ένα παιδί έφυγε άδικα επειδή δεν είχε δίπλωμα» ανέφερε ο κύριος Μπαλάσκας, με την ατάκα να κάνει έξαλλη την δημοσιογράφο, η οποία αντέδρασε απαντώντας «Είναι δυνατόν; Αντί να εκπαιδεύσετε τους αστυνομικούς λέτε τέτοια πράγματα και έχει σκοτωθεί ένα παιδί 17 χρονών;».

Οι τόνοι ωστόσο έπεσαν άμεσα και τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ νωρίτερα στην εκπομπή είχε μιλήσει και η μητέρα του παιδιού η οποία σε τραγική κατάσταση διερωτώταν γιατί ο αστυνομικός της ΟΠΚΕ πυροβόλησε το παιδί της.

«Δεν θέλω να ζει ο αστυνομικός, γιατί μου σκότωσε το παιδί;»

Ξέσπασε η μητέρα του 17χρονου Χρήστου που σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικού στη Βοιωτία, αμέσως μετά την είδηση πως ο 42χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

«Αυτός ο άνθρωπος, θα του άρεσε να το κάνουν στο παιδί του; Γιατί το έκανε αυτό στο παιδί μου; Ήταν πονόψυχο, δουλευταράς. Γιατί σκότωσε το παιδί μου; Γιατί δεν έβαζε το όπλο στο κεφάλι του να σκοτωθεί αυτός; Να τον σκοτώσουν θέλω! Είμαι χαροκαμένη. Είμαι μια μάνα με έναν γιο. Ποιος θα μου τον φέρει πίσω; Δεν θέλω να ξαναβγεί στην κοινωνία, μην ξαναδεί τον ήλιο. Θέλω να μου πείτε γιατί συμβαίνει σε εμένα. Το δικό μου παιδί βρήκε να σκοτώσει;», ανέφερε η μητέρα του 17χρονου μιλώντας στον ALPHA.