ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση ανάσυρσης της νταλίκας που έπεσε από γέφυρα στο Καλοχώρι

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση ανάσυρσης της νταλίκας που έπεσε από γέφυρα στο Καλοχώρι
Eurokinissi.gr

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα συνεργεία της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης της Εγνατίας Οδού και οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. - Στο νοσοκομείο Παπανικολάου διακομίστηκε ο οδηγός

Επιχείρηση ανάσυρσης της νταλίκας που έπεσε από γέφυρα το πρωί της Τετάρτης στην εξωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται, με τη χρήση γερανού.

Το φορτηγό, με πινακίδες κυκλοφορίας Τουρκίας, έπεσε από τη γέφυρα λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τετάρτης στην εξωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στη σύνδεση με την ΠΑΘΕ, πριν τη γέφυρα του Αξιού ποταμού, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα συνεργεία της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης της Εγνατίας Οδού και οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., με συνεχείς τροποποιήσεις στη κυκλοφορία των οχημάτων.

Ο οδηγός του βαρέως οχήματος τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Τo MEGA μεταδίδει ότι πρόκειται για υπήκοο Τουρκίας, ενώ τοπικά μέσα αναφέρουν ότι πρόκειται για Αλβανό υπήκοο.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν, οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην ΠΑΘΕ, στο ύψος του Καλοχωρίου και έπεσε από τη γέφυρα, καθώς έσπασε τις προστατευτικές μπάρες.

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi.gr