ΕΛΛΑΔΑ

Κυνικός και απόλυτος ο «δράκος» των Εξαρχείων: «Ήθελα να πάω με γυναίκα» – Μου απάντησε «good luck»

Κυνικός και απόλυτος ο «δράκος» των Εξαρχείων: «Ήθελα να πάω με γυναίκα» – Μου απάντησε «good luck»
debater.gr

Σοκάρει το νέο βίντεο του DEBATER με επίθεση σε θύμα

Σοκάρουν τα όσα φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς ο «Δράκος» των Εξαρχείων για τις επιθέσεις του σε γυναίκες αλλά και ένα 13χρονο κορίτσι.

Ο 23χρονος Σύρος που συνελήφθη την Τρίτη το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας οδηγήθηκε την Τετάρτη στον Εισαγγελέα, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη και είναι πλέον αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή , γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, καθώς και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες αστυνομικές πηγές του DEBATER ο 23χρονος Σύρος παραδέχθηκε όλες τις επιθέσεις που έκανε και δεν αρνήθηκε το παραμικρό όντας κυνικός και απόλυτος. «Ήθελα να πάω με γυναίκα» φαίνεται να είπε ο «δράκος» των Εξαρχείων.

«Δράκος» των Εξαρχείων: Απολογείται την Παρασκευή ο 23χρονος Σύρος

Η υπόθεση ανατέθηκε σε Τακτικό Ανακριτή, με τον 23χρονο Σύρο να βρίσκεται ενώπιον του Εισαγγελέα το βράδυ της Τετάρτης και να παίρνει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Σοκάρει η μαρτυρία θύματος του «Δράκου» των Εξαρχείων – «Του είπα ότι θα καλέσω την αστυνομία και μου είπε Good luck»

Ένα ακόμη θύμα του «δράκου» των Εξαρχείων μίλησε στο DEBATER για όλα βίωσε από τον 23χρονο δράστη.

«Δεν θυμάμαι τι φορούσε. Αλλά μόλις πάρκαρα με ακολουθούσε και με κοιτούσε επίμονα. Στην αρχή νόμιζα ότι θέλει χρήματα και τον ρώτησα στα αγγλικά απαντώντας μου ότι δεν θέλει και ότι κάνει βόλτα. Σταματούσα, σταματούσε.

Δείτε το νέο βίντεο από την επίθεση στο Debater.gr

Του είπα αν συνεχίσεις να με ακολουθείς θα καλέσω την αστυνομία. Γύρισε και μου είπε: «Good luck» (καλή τύχη). Φώναζα πιο δυνατά τι θες από εμένα για να ακούσει κάποιος και ευτυχώς βγήκε ένας κύριος από το μπαλκόνι του που ρώτησε τι γίνεται.

Τότε γυρνάει και του λέει ο δράστης κάνω βόλτα. Του λέει ο κύριος άσε την κοπέλα ήσυχη και ο 23χρονος έφυγε νευριασμένος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο αυτό. Αν δεν ήταν δεν ξέρω τι θα Συνέβαινε. Εγώ ήμουνα έτοιμη αν με αγγίξει θα τα έβρισκε δύσκολα. Και που συνελήφθη σε ένα χρόνο θα είναι έξω».

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο στο Debater.gr