ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Συγκλονίζει συγγενής του 39χρονου που τον κάρφωσε ταύρος στην κοιλιά

Μύκονος: Συγκλονίζει συγγενής του 39χρονου που τον κάρφωσε ταύρος στην κοιλιά

Μύκονος: Τραγικό θάνατο από επίθεση αγελάδας βρήκε ένας 39χρονος όταν κατέβηκε από το δίκυκλο όχημά του να τη διώξει γιατί του έκλεινε τον δρόμο.

Ο άτυχος άνδρας επέστρεφε το βράδυ της Κυριακής (26/11) στο σπίτι του με τη μηχανή του. Ξαφνικά και ενώ οδηγούσε σε επαρχιακό δρόμο της Μυκόνου ένα κοπάδι με αγελάδες του έκλεισε τον δρόμο. Σύμφωνα με την οικογένεια του άτυχου 39χρονου, η απόφασή του να κατέβει από τη μηχανή και να προσπαθήσει να τις διώξει απέβη μοιραία για εκείνον.

Ξάδερφος του θύματος ανέφερε για το τραγικό δυστύχημα: «Ήταν ένα κοπάδι, κοπάδι με ζώα, κοπάδι με αγελάδες ήταν. Ήταν στο πλησίον οικόπεδο, ήταν μια πρόχειρη περίφραξη και έβγαιναν εύκολα. Είχε ένα μικρό μηχανάκι, έκανε στην άκρη για να τα διώξει γιατί ήταν μέσα στον δρόμο, για να μην γίνει κανένα ατύχημα, έγινε το κακό, το μοιραίο».

Μία από τις αγελάδες επιτέθηκε στον άτυχο 39χρονο, τον κάρφωσε με τα κέρατα στην καρδιά με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία την ζωή του.

«Μεγάλη τραγωδία. Αν βλέπατε κάτω το οδόστρωμα, είχε ένα ποτάμι αίμα. Τον χτύπησε δηλαδή επί τόπου σε σημείο καίριο. Τον χτύπησε και τον έσυρε κάτω μετά το ζώο. Είναι μακάβριο, είναι απίστευτό», συνέχισε.

Πατέρας ενός ανήλικου παιδιού που δούλευε για το μεροκάματο. Η οικογένεια του 39χρονου καταγγέλλει πως το συγκεκριμένο κοπάδι ανήκει σε άνθρωπο που διέφευγαν συχνά από την προσοχή του.

«Είχαν γίνει απλές υλικές ζημιές, σε οχήματα και τέτοια όχι τώρα για να χτυπήσουν άνθρωπο έτσι. Όταν υπάρχουν ζώα μέσα στην μέση είναι αυτεπάγγελτο αδίκημα και έχει γίνει δικογραφία, έχει καταγραφεί το συμβάν», τόνισε επίσης ο ξάδελφος του θύματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου τρία χρόνια ο ιδιοκτήτης των 5 αγελάδων είχε καταγγελθεί για παστούρωμα ζώων αλλά και για το ότι τα ζώα κυκλοφορούσαν πολλές φορές ελεύθερα, χωρίς κανέναν έλεγχο.

«Τον Νοέμβριο, 9 Νοεμβρίου του 2020 είχα εντοπίσει τις 5 αγελάδες του συγκεκριμένου επιχειρηματία οι οποίες ήταν σε ένα αφύλακτο αγροτεμάχιο σε κεντρικό δρόμο της Μυκόνου και συγκεκριμένα από τον δρόμο που πηγαίνει από την χώρα στην Άνω Μερά και για τον λόγο αυτό, επειδή ήταν πάρα πολύ πιθανό ότι θα γίνει ατύχημα και θα τραυματιστούν και τα ζώα και θα προκληθεί και κάποιο ατύχημα, είχα υποβάλει μήνυση κατά του ιδιοκτήτη των συγκεκριμένων ζώων στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου», δήλωσε o δικηγόρος, Στέλιος Γκαρίπης.

Η οικογένεια του 39χρονου θρηνεί τον άνθρωπό της, επειδή το κοπάδι βρισκόταν μέσα στη μέση του δρόμου χωρίς καμία επίβλεψη.

«Η μετακίνηση στην Μύκονο έχει γίνει πολύ επικίνδυνη»

Ο Φανούρης Καμπανός ανέφερε μιλώντας στο Mega: «Η μετακίνηση στην Μύκονο έχει γίνει πολύ επικίνδυνη. Το να φύγεις από την δουλειά σου και να πας στο σπίτι σου έχει γίνει ‘άθλος’ πια».

«Γεωπόνος δεν ήρθε να δει ότι είναι ακατάλληλο να υπάρχουν κοπάδια στον περιφερειακό δρόμο;», τόνισε ο θείος του θύματος.

Μιλώντας στο Mega τόνισε: «Ο συγκεκριμένος είναι μεγαλοεργολάβος και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχει σε αυτό το σημείο τα ζώα του. Έχει χιλιάδες ακίνητα στο νησί, θα μπορούσε να προβλέψει να τα έχει αλλού».

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Έφτασε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους - Πότε θα φωταγωγηθεί

Βοιωτία: Νύχτα τρόμου για ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της

Θρίλερ στη Λάρισα: Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της