ΕΛΛΑΔΑ

Νοσοκομείο Παίδων: 15χρονη με κορονοϊό επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια - Τη χτύπησε και την κλώτσησε

Νοσοκομείο Παίδων: 15χρονη με κορονοϊό επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια - Τη χτύπησε και την κλώτσησε
EUROKINISSI

Αδιανόητο περιστατικό στο Αγλαΐα Κυριακού όπου ένα 15χρονο κορίτσι επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής 28 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου μια 15χρονη, η οποία ήταν θετική στον κορονοϊό επιτέθηκε και τραυμάτισε μία νοσηλεύτρια.

Η 15χρονη και ο αδερφός της νοσηλεύονταν με κορονοϊό και τους είχαν βάλει σε απομόνωση σε ειδικό θάλαμο της παιδιατρικής κλινικής. Τα δύο παιδιά φιλοξενούνται στο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή παρουσία της μητέρας τους λόγω ακατάλληλου οικογενειακού περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, η νοσηλεύτρια είδε το κορίτσι να φεύγει από τον θάλαμο και της ζήτησε να επιστρέψει ώστε να μην υπάρξει διασπορά

Η 15χρονη αντέδρασε, επιτέθηκε στη νοσηλευτρία, την έριξε κάτω, τη χτύπησε, την κλώτσησε και της τράβηξε τα μαλλιά. Η άτυχη νοσηλεύτρια έφυγε αναίσθητη από το σημείο και ζήτησε βοήθεια.

Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό που συμβαίνει στο νοσοκομείο. Υπάρχουν 45 παιδιά καθώς σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ δεν μπορούν να φιλοξενηθούν στις προνοιακές μονάδες γιατί δεν υπάρχει προσωπικό.