ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 28χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 28χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη 28χρονος για διακίνηση ναρκωτικών, έχοντας ως ορμητήριο οικία στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα - Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων -754,40- γραμμ. κάνναβης

 

Συνεχείς επιχειρησιακές δράσεις πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών με σκοπό την πρόληψη και αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών που επηρεάζουν άμεσα τo αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας.

Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (4/12) στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας της ανωτέρω Υποδιεύθυνσης, 28χρονος αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Ειδικότερα, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομα που διακινούν ναρκωτικές ουσίες στην περιοχή της Πλατείας Βικτωρίας, έχοντας ως ορμητήριο οικία, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Από έρευνα στην οικία όπου αποθήκευε τις ναρκωτικές ουσίες, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

  • -754,40- γραμμ. κάνναβης,
  • -13,67- γραμμ. κοκαΐνης,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • σπρέι πιπεριού,
  • κινητό τηλέφωνο και
  • το χρηματικό ποσό των -240- ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 51χρονος που διακινούσε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Κίνηση: Χάος από την απεργία των ταξί και τις πορείες για τον Γρηγορόπουλο

Άγιος Νικόλαος: Ποιες πόλεις της Ελλάδας τον έχουν Πολιούχο