ΕΛΛΑΔΑ

Σπάτα: «Πήγε η γυναίκα μου άδικα» - Τα σενάρια για τα αίτια του τροχαίου με δύο νεκρούς

Σπάτα: «Πήγε η γυναίκα μου άδικα» - Τα σενάρια για τα αίτια του τροχαίου με δύο νεκρούς

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς στα Σπάτα

Δύο νεκροί ήταν ο τραγικός απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα στα Σπάτα. Πιο συγκεκριμένα ένας 18χρονος και μια 52χρονη έχασαν τη ζωή τους έπειτα από μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στη λεωφόρο Σπάτων.

Το τροχαίο στα Σπάτα έγινε το πρωί της Πέμπτης στο ύψος της βόρειας πύλης του αεροδρομίου και τα αυτοκίνητα έγιναν «σμπαράλια». Ειδικότερα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 52χρονη, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι δύο οδηγοί.

Το αυτοκίνητο του νεαρού αφού βγήκε από την πορεία του, υπερπήδησε το προστατευτικό διάζωμα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και εκεί συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα που οδηγούσε η 52χρονη.

Μια πληροφορία που εξετάζεται είναι ότι έσκασε το λάστιχο του ενός αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο, να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να ακολουθήσει η σύγκρουση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Από το τροχαίο στα Σπάτα, οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια των αυτοκινήτων και άφησαν εκεί την τελευταία τους πνοή, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο ασθενοφόρα, ενώ η Τροχαία προσπαθεί να ρυθμίσει την κυκλοφορία. Ο σύζυγος της 52χρονης συγκλόνισε, μιλώντας στο Star: «Πήγε η γυναίκα μου άδικα. Έχω τέσσερα παιδιά, τι θα κάνω; Περίμενε να κάνουμε γάμους», είπε.