ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Φλωρινιώτης: Συγκλονίζει η Ίνα Λαζοπούλου για τον θάνατο του τραγουδιστή

Νίκος Φλωρινιώτης: Συγκλονίζει η Ίνα Λαζοπούλου για τον θάνατο του τραγουδιστή

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Φλωρινιώτης – «Λύγισε» στον αέρα η Αννούλα Φλωρινιώτη

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Νίκος Φλωρινιώτης σε ηλικία 39 ετών, ύστερα από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, 19 Δεκεμβρίου, τα ξημερώματα στο Λαϊκό Νοσοκομείο, μόλις έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Η στενή του φίλη, Ίνα Λαζοπούλου με την οποία πριν από ένα 1,5 μήνα τραγούδησαν μαζί σε νυχτερινό μαγαζί, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε ποια ήταν η τελευταία επικοινωνία της με τον Νίκο Φλωρινιώτη.

«Ο Νίκος ήταν ένας άγγελος είχε πολύ αγάπη για την ζωή, δεν θέλαμε να το πιστέψουμε, πιστεύαμε όλοι σε ένα θαύμα. Εχθές το βράδυ ήμουν μαζί του κα τον χάιδευα και το πρωί σήμερα που πετούσα για Θεσσαλονίκη είδα κλήση από την Αννούλα και το κατάλαβα. Δεν αντέχω να πάω στην κηδεία, δεν έχω πάει σε καμία κηδεία γιατί δεν μπορώ να το αντέξω», είπε αρχικά η Ίνα Λαζοπούλου.

Και συνέχισε: «Ήμουν μαζί τους όλες αυτές τις ημέρες και συγκεκριμένα από την ημέρα της γιορτής του που μπήκε και στο νοσοκομείο. Πριν ένα μήνα δουλεύαμε μαζί και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε πως ενώ ήμασταν τέλεια και τα πράγματα ήρθαν έτσι. Έχω τα τελευταία μας μηνύματα που μου λέει “σε αγαπώ πολύ”, δεν ήξερε ότι του ετοιμάζαμε έκπληξη για την γιορτή του».

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής νοσηλευόταν στο Λαϊκό νοσοκομειο, ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, δίνοντας μία γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Η αδερφή του Νίκου Φλωρινιώτη, Αννούλα έκανε γνωστή την είδηση θανάτου στην τηλεόραση του Mega. Η Αννούλα Φλωρινιώτη δεν μπόρεσε να κρύψει τη θλίψη της και ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα της εκπομπής.

«Καταστράφηκα», ήταν η μόνη λέξη που ψέλισε η τραγουδίστρια.