ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλο όνομα της νυχτερινής Αθήνας ο 73χρονος επιχειρηματίας που παραβίασε τον μισό ΚΟΚ

Μεγάλο όνομα της νυχτερινής Αθήνας ο 73χρονος επιχειρηματίας που παραβίασε τον μισό ΚΟΚ

Ο 73χρονος επιχειρηματίας είναι ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων σε Αθήνα και Μύκονο

Γνωστός επιχειρηματίας είναι ο 73χρονος που παραβίασε τον μισό ΚΟΚ, καθώς έκανε μια τρελή πορεία με το αυτοκίνητό του από το κέντρο της Αθήνας με τους αστυνομικούς να τον σταματούν τελικά στην Παλλήνη.

Ο 73χρονος επιχειρηματίας είναι ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων σε Αθήνα και Μύκονο. Μάλιστα, το 2005 ήταν ιδιοκτήτης ενός από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Αθήνα. Το συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί το είχε ανοίξει το 1991 και δεν άργησε να γίνει γνωστό στέκι επωνύμων και κοσμικών. Αρκετοί μάλιστα είναι όσοι θυμούνται ότι έκαναν ουρές στην είσοδό του στο κέντρο της Αθήνας.

Είχε ανοίξει και καλοκαιρινό κλαμπ στο Πόρτο Ράφτη που στη συνέχεια, το 2003, το μετέφερε στη Μύκονο, γνωρίζοντας και πάλι την επιτυχία.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές καθώς το 2005 απασχόλησε την ΕΛ.ΑΣ όταν έγινε έφοδος των αστυνομικών για διακίνηση ναρκωτικών ενώ το 2012 σημειώθηκε δολοφονική επίθεση σε βάρος του.

Στον 73χρονο επιχειρηματία βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους 12.500 ευρώ. Ειδικότερα, 17 πρόστιμα για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, δύο για κίνηση αντίθετα σε μονόδρομο, ένα για παραβίαση διπλής διαχωριστικής γραμμής και ένα για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, καθώς πραγματοποιήθηκε έλεγχος αλκοόλης στον εκπνεόμενο αέρα με πρώτη μέτρηση: 0,31 mg/lt και δεύτερη μέτρηση: 0,28 mg/lt. Επιπλέον, αφαιρέθηκε η άδεια ικανότητας οδήγησης του για 1.160 ημέρες, πιστώθηκαν 175 πόντοι στο Σ.Ε.Σ.Ο. και αφαιρέθηκαν τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος (άδεια και πινακίδες κυκλοφορίας) για 400 ημέρες.