ΕΛΛΑΔΑ

Γκάζι: Οι πρώτες δηλώσεις του 29χρονου μετά το εξιτήριο - «Δεν είναι ώρα να μιλήσω ακόμα»

Γκάζι: Οι πρώτες δηλώσεις του 29χρονου μετά το εξιτήριο - «Δεν είναι ώρα να μιλήσω ακόμα»

Ο 29χρονος βγήκε από το νοσοκομείο, ενώ νοσηλευόμενοι παραμένουν ο αδελφός και ο φίλος του που έπεσαν θύματα του πιστολέρο στο Γκάζι 

Εξιτήριο έλαβε ένας από τους τρεις Κρητικούς που τραυματίστηκαν στους πυροβολισμούς στο Γκάζι και παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Ο 29χρονος βγήκε από το νοσοκομείο το απόγευμα της Τετάρτης καθώς η κατάσταση της υγείας του εμφάνισε σημαντική βελτίωση, ενώ πρόκειται για τον αδελφό του 34χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από τον «πιστολέρο».

Ο νεαρός θα παραμείνει στην Αθήνα για λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στα Μάλια Κρήτης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο 29χρονος Κρητικός αναφέρθηκε στην πορεία της υγείας τόσο του αδελφού όσο και του φίλου του, που βρίσκονται στο νοσοκομείο.

«Στο κρεβάτι είμαι, στο σπίτι. Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα, δεν είναι ώρα ακόμα, μόλις ξεμπερδέψουμε θα σου πω. Δεν ξέρουμε πώς είναι ο Δημήτρης. Περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα. 48 ώρες, ακόμα δεν έχει ξυπνήσει. Τα ίδια και ο Φραγκίσκος, με λίγα παραπάνω προβλήματα. Ε, είναι λίγο χειρότερα από εμένα».

Στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα του 29χρονου, λέγοντας πως όλοι είναι σοκαρισμένοι.

«Το παιδί είναι ακόμα τραυματισμένο. Θα γίνουν τα παιδιά καλά. Δόξα τω Θεώ θα βγει και το άλλο μου παιδί και όλα θα πάνε καλά. Θα περιμένουμε σε 10 ημέρες να αρχίσει η διαδικασία για να ξυπνήσουν τον Δημήτρη και θα δούμε από εκεί. Έχουμε μία μικρή πορεία, αλλά θα φτιάξουν όλα. Όλα καλά μέχρι τ ώρα. Εδώ γι’ αυτό το λόγο είναι η μάνα.