ΕΛΛΑΔΑ

Καλύβια - Συγκλονίζει η μητέρα του 16χρονου: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτο»

Καλύβια - Συγκλονίζει η μητέρα του 16χρονου: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτο»

Δεν βρίσκει λόγια να περιγράψει τις σκέψεις της για το φρικτό έγκλημα στα Καλύβια η μητέρα του 16χρονου που δολοφόνησε τον ίδιο του τον πατέρα.

«Παγωμένη» παραμένει η τοπική κοινωνία στα Καλύβια Θορικού από την άγρια δολοφονία του 71χρονου με δράστη τον 16χρονο γιο του, ο οποίος τον μαχαίρωσε με μανία σε ολόκληρο το σώμα του.

Για την οικογενειακή τραγωδία μίλησε η μητέρα του 16χρονου στο ΜEGA, δηλώνοντας ότι βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. «Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που έχει συμβεί. Ό,τι είχα να πω το είπα στην αστυνομία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περίπου πριν από 24 ώρες, το βράδυ της Παρασκευής, η 45χρονη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον ανήλικο γιο της ο οποίος της είπε «μαμά τον σκότωσα» και ομολόγησε ουσιαστικά την πράξη του.

Η 45χρονη ειδοποίησε την αστυνομία και λίγα λεπτά αργότερα ο 16χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής.

Την Τετάρτη απολογείται στον ανακριτή ενώ ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Αυτά είναι τα φονικά όπλα της πατροκτονίας

Ο 16χρονος κρατώντας δύο μαχαίρια όρμηξε στον πατέρα του και του κατάφερε περίπου 20 χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα, στον θώρακα και στην πλάτη. Μάλιστα από τη μανία με την οποία επιτέθηκε στον 71χρονο ένα από τα μαχαίρια του δράστη έσπασε.

«Μας κακοποιούσε» λέει ο 16χρονος

Το θύμα, ο 71χρονος πατέρας, είχε δύο παιδιά με την πρώην σύντροφό του. Τον 16χρονο και άλλο ένα παιδί, ηλικίας 19 ετών. Ο 19χρονος έμενε αλλού με τη μητέρα, ενώ, το μικρότερο παιδί έμενε με τον πατέρα του έως ότου ενηλικιωθεί και μπορέσει να φύγει.

Σύμφωνα με τον ανήλικο δράστη (16 ετών), όλη η οικογένεια είχε υποστεί χρόνια κακοποίηση και προσβλητική συμπεριφορά από τον πατέρα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές. Αυτό φαίνεται να «όπλισε» το χέρι του, με αποτέλεσμα να διαπράξει έγκλημα.

«Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής» – Η πρώτη κατάθεση του 16χρονου

Ο ανήλικος φέρεται να ισχυρίσθηκε στην πρώτη του κατάθεση ότι «όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής» ενώ μάλιστα, «υπήρχαν συχνοί διαπληκτισμοί λόγω της αυταρχικότητας του πατέρα. Τον κατακρεούργησε με ένα μαχαίρι», σύμφωνα με τον ειδικό αστυνομικό αναλυτή, Σταύρο Μπαλάσκα.

«Παραδόθηκε αμέσως και είμαστε στο στάδιο της προανάκρισης. Δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα τα αίτια», τόνισε, μιλώντας στο MEGA.

Σχετικές ειδήσεις