ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με μηχανή στη Σαλαμίνα: Ο οδηγός σώθηκε επειδή φορούσε κράνος και κατάλληλο εξοπλισμό

Τροχαίο με μηχανή στη Σαλαμίνα: Ο οδηγός σώθηκε επειδή φορούσε κράνος και κατάλληλο εξοπλισμό

Σοκαριστικό τροχαίο στη Σαλαμίνα με αναβάτη μηχανής που έπεσε σε λακούβα και σύρθηκε για πολλά μέτρα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Σαλαμίνα όταν ένας οδηγός μηχανής έπεσε σε λακούβα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να γλιτώσει τα χειρότερα από θαύμα.

Σε κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε το συμβάν, δείχνει τον οδηγό να σύρεται για αρκετά μέτρα στην άσφαλτο. Ο οδηγός ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά καθώς φορούσε κράνος και τον κατάλληλο εξοπλισμό προστασίας.

Η σύζυγος του οδηγού μίλησε στον ΑΝΤ1: «Επειδή έχει μεγάλο βάθος η λακκούβα, έχασε τον έλεγχο του τιμονιού, το τιμόνι πήγαινε αριστερά-δεξιά, κι έπεσε μετά. Ευτυχώς, ήμασταν πολύ τυχεροί γιατί είχε και εξοπλισμό, κράνος, γάντια μηχανής, ήταν καλά ντυμένος».

Σαλαμίνα: «Αν δεν φορούσα κράνος δεν θα ήμουν εδώ τώρα» - Σοκαριστικό τροχαίο

Ο οδηγός της μηχανής μιλά στον Alpha και περιγράφει όσα βίωσε: «Το μόνο που σκέφτεσαι είναι η οικογένειά σου. Να ζήσεις αλλά ξαφνικά σε δύο με τρία δευτερόλεπτα είσαι κάτω. Ευτυχώς όταν σταμάτησα, είδα ότι μπορώ να σηκωθώ». Η σύζυγός του έζησε ώρες αγωνίας μέχρι να φτάσει στο σημείο του ατυχήματος. «Πονούσε», λέει εκείνη. Ευτυχώς, τον γλίτωσε το κράνος που φορούσε: «Αν δεν φορούσα κράνος, δεν θα ήμουν εδώ τώρα».