ΕΛΛΑΔΑ

Ανάβυσσος: Άλογο σουλατσάρει ελεύθερο στη λεωφόρο Σουνίου

Ανάβυσσος: Άλογο σουλατσάρει ελεύθερο στη λεωφόρο Σουνίου

Ανάβυσσος: Άλογο που είχε αφεθεί ελεύθερο έκανε βόλτες ανενόχλητο στη Λεωφόρο Σουνίουμε κίνδυνο να προκληθεί σοβαρό ατύχημα

Καταγγελία από πολίτη δέχθηκε η κα Μαρία Ρίζου, μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας Λαγονησίου, για άλογο που είχε αφεθεί ελεύθερο και έκανε βόλτες στη Λεωφόρο Σουνίου στην Ανάβυσσο με κίνδυνο να προκληθεί σοβαρό ατύχημα.

Στην ανάρτηση της αναφέρει:

«Παραμονή χριστουγέννων 2023 στις 23:32.

Καταγγελία διερχόμενου πολίτη (μια απ’ τις πολλες που γίνονται κατά καιρούς για το ίδιο πάντα περιστατικο) για το άλογο που σουλατσαρει ελεύθερο μέσα στη παραλιακή λεωφόρο Σουνίου στο ύψος της Αναβύσσου, σε δρόμο ταχείας κυκλοφοριας!!!

Στο συγκεκριμένο σημείο κ λόγω μεγάλης ευθείας οι οδηγοί αναπτύσσουν ταχύτητα κ η ορατότητα ειδικά το βράδυ είναι περιορισμένη! Τη συγκεκριμένη μέρα ο καταγγέλλων κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να απομακρύνει το ζώο απ’ το κεντρικό διάζωμα όπου έβοσκε αμέριμνο κ τα αυτοκίνητα κινούταν δίπλα του με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Κινδύνευσε κ ο ίδιος προκειμένου να μη γίνει ατυχημα κ σταμάτησε αρκετούς οδηγούς ζητώντας απεγνωσμένα τη βοήθεια τους.

Η φιλοζωική έχει ενημερωσει πολλάκις τον ιδιοκτήτη, το αστυνομικό τμήμα, το δήμο, κ ότι άλλο υπάρχει σε αρμόδιο φορέα της περιοχής!

Αναρωτιέμαι πραγματικά όταν γίνει το δυστύχημα, γιατί είναι καθαρά θέμα τύχης ότι δεν έχει γίνει έως τώρα, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη ;;;;;»

Διαβάστε επίσης:

Αγία Παρασκευή - Μητέρα 13χρονου: «Έστειλαν βίντεο με τον γιο μου ξυπόλυτο και γονατισμένο»

Επιχειρησιακή δράση της αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη για την παραβατικότητα ανηλίκων

Μητροπολίτες Μεσσηνίας και Πατρών στο Newsbomb.gr: Αντίθετοι στην τεκνοθεσία και στον γάμο ομόφυλων