ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του 15χρονου από τους δύο ανήλικους νταήδες

Μενίδι: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του 15χρονου από τους δύο ανήλικους νταήδες

Ο ένας ανήλικος ξυλοκοπούσε τον 15χρονο, ενώ ο άλλος τραβούσε βίντεο το οποίο και ανέβασε στο διαδίκτυο

Δεν έχουν προηγούμενο τα περιστατικά παραβατικότητας ανηλίκων το τελευταίο διάστημα, με το πιο πρόσφατο να σημειώνεται αυτή τη φορά στο Μενίδι, όπου ένας 15χρονος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από έναν 16χρονο και έναν 17χρονο.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το MEGA οι δύο ανήλικοι φαίνονται να επιτίθενται με μπουνιές και κλωτσιές στον 15χρονο, στην πλατεία Δημαρχείου στο Μενίδι, μετά από καταγγελία 16χρονης ότι ο 15χρονος την είχε χτυπήσει.

Οι ανήλικοι νταήδες επέλεξαν τον δρόμο της βίας ως απάντηση σε προηγούμενο περιστατικό βίας και να επικρατήσει ο ισχυρότερος.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Στις 3 Ιανουαρίου ένας 15χρονος χαστούκισε μία ανήλικη μέσα σε λεωφορείο της γραμμής 753, σύμφωνα με καταγγελία της κοπέλας.

Η νεαρή φαίνεται να ζήτησε την συνδρομή δύο αγοριών μεγαλύτερων για να... συνετίσει τον 15χρονο, έτσι οι δύο ανήλικοι άρχισαν να τον ψάχνουν και τελικά δόθηκε το ραντεβού στην πλατεία Δημαρχείου στις Αχαρνές, όπου πολύ γρήγορα άρχισαν τα νταηλίκια και φυσικά άγριος καυγάς.

Ο 17χρονος φαίνεται να γρονθοκοπά τον 15χρονο στο πρόσωπο, ενώ ο 16χρονος τραβούσε βίντεο, το οποίο και ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Την επόμενη ημέρα και μετά από σχετική καταγγελία ο 17χρονος και ο 16χρονος συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών για απλή σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Παράλληλα κατασχέθηκε και το κινητό τηλέφωνο με το οποίο βιντεοσκόπησαν το περιστατικό, το οποίο και θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.