ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες τρύπωσαν σε σπίτι και άρπαξαν χρυσαφικά, μπισκότα και χυμούς!

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες τρύπωσαν σε σπίτι και άρπαξαν χρυσαφικά, μπισκότα και χυμούς!

Σε σπίτι στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης τρύπωσαν διαρρήκτες, ανοίγοντας τρύπα στο τζάμι του παραθύρου.

Όπως αναφέρει το politesoraiokastrou.gr, το περιστατικό συνέβη νωρίς το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν άγνωστοι δράστες παραβίασαν το κεντρικό παράθυρο του σπιτιού αφού πρώτα κατάφεραν μια μικρή τρύπα στο… γυαλί. Οι δράστες εισήλθαν στο εσωτερικό της οικίας και άρπαξαν ότι βρήκαν μπροστά τους. Από χρυσαφικά και τιμαλφή μέχρι μπισκότα και χυμούς από το ψυγείο!

«Είμαι σίγουρη ότι παρακολουθούσαν το σπίτι και περίμεναν να φύγω για να μπουκάρουν. Είχαν βεβαιωθεί ότι δεν υπήρχε κανείς μέσα», ανέφερε η ένοικος, η οποία λίγο πριν τις 6 το απόγευμα βγήκε για μια σύντομη επίσκεψη.

«Το σπίτι το βρήκαμε σε μία απελπιστική κατάσταση. Ήταν άνω κάτω. Ντουλάπες και συρτάρια ανοιχτά και όλα πεταμένα στο πάτωμα. Μας πήραν χρυσαφικά, ηχείo του παιδιού και διάφορα άλλα μικροπράγματα. Φανταστείτε πως άνοιξαν τα ντουλάπια και πήραν μπισκότα καθώς και μικρές συσκευασίες χυμού από το ψυγείο», σημειώνει η ιδιοκτήτρια της οικίας, η οποία μετά το περιστατικό ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία και περιπολικό έσπευσε στο σημείο.

«Μας είπαν ως συμβουλή, πως ακόμα και 10 λεπτά να χρειαστεί να φύγουμε από το σπίτι μας να κατεβάζουμε τα ρολά. Καλές είναι όλες οι συμβουλές και χρήσιμες, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερη αστυνόμευση, να ενισχυθεί το αίσθημα της ασφάλειας των πολιτών και των περιουσιών τους. Δε γίνεται άλλο, κάτι πρέπει να γίνει» καταλήγει η ένοικος.

Διαβάστε επίσης:

Διασωληνωμένος στο Παίδων 9χρονος με μηνιγγίτιδα - Κρίσιμο το πρώτο 24ωρο

Απίστευτη πρόκληση Μπιμπίλα: Παραμύθια της χαλιμάς ένα παιδί να μεγαλώνει με μαμά και μπαμπά

Χανιά: «Πες στη μαμά ότι κλέφτηκα με έναν άνδρα» – Το SMS της 22χρονης αγνοούμενης σε γειτόνισσα