ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω» - Τι θα πει στην απολογία ο 50χρονος για τον βιαστή της κόρης του

Βόλος: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω» - Τι θα πει στην απολογία ο 50χρονος για τον βιαστή της κόρης του

Η νομική του πλευρά μάλιστα τονίζει ότι ο 50χρονος ήθελε να κάνει τον κουνιάδο του να ομολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του και όχι να τον σκοτώσει. 

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα ο 50χρονος από τον Βόλο, που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του. Ο 50χρονος θα υποστηρίξει στην απολογία του ότι δεν ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όταν έγινε το φονικό ενώ θα τονίσει ότι δεν πυροβόλησε εν ψυχρώ τον κουνιάδο του.

Η νομική του πλευρά μάλιστα τονίζει ότι ο 50χρονος ήθελε να κάνει τον κουνιάδο του να ομολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του και όχι να τον σκοτώσει.

Την περασμένη Τρίτη αφού έμαθε ότι ο αδελφός της συντρόφου του κακοποιούσε σεξουαλικά την 18χρονη κόρη του από την τρυφερή ηλικία των εννέα ετών πήγε να τον βρει.

«Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο είναι εξ’ επαφής ο πυροβολισμός. Ο κατηγορούμενος λέει ότι ‘’δεν είχα κανένα σκοπό να πυροβολήσω. Τον κάλεσα εκεί για να τον κάνω να ομολογήσει. Αυτός επειδή ήταν τριπλάσιος σε μέγεθος από εμένα δε με φοβήθηκε καθόλου, με πλησίασε και φοβούμενος πια ότι θα με αφοπλίσει και θα με χτυπήσει, θα με σκοτώσει εκείνη την στιγμή, πυροβόλησα ενστικτωδώς χωρίς να σκεφτώ καν τίποτα’’», είπε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, ο 50χρονος βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και σκέφτεται μόνο τα παιδιά του. Είχε μιλήσει για το μαρτύριο που ζούσε σε καθηγήτρια της και σε ψυχολόγο. Την ίδια ώρα, συγκλονίζει και προβληματίζει η είδηση ότι η 18χρονη πριν μιλήσει στον πατέρα της είχε μοιραστεί το μαρτύριο που βίωνε με καθηγήτρια της στο πανεπιστήμιο όπου σπουδάζει και πήγαινε σε ψυχολόγο.

«Τότε η μικρή δεν είπε ποιος το έκανε. Αν το έλεγε ποιος το έκανε, θα τον είχε κατονομάσει. Όταν απαιτεί η μικρή να μην πεις κάτι, κανείς δεν μπορεί να το κάνει, ούτε η καθηγήτρια ούτε η ψυχολόγος», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Η 18χρονη κοπέλα που κατήγγειλε ότι τα τελευταία εννιά χρόνια κακοποιούνταν σεξουαλικά, βιαζόταν κατ’ εξακολούθηση και εκβιαζόταν από τον θύτη της, αδελφό της μητριάς της, σήμερα νιώθει τύψεις που αποκάλυψε τα πάντα στον πατέρα της.

Στο πλευρό του 50χρονου κατηγορούμενου πατέρα βρίσκονται τα παιδιά του από τον πρώτο γάμο. Απέναντί του η σύντροφος του και αδελφή του θύματος.

«Εγώ δεν πιστεύω (σ.σ ο αδελφός μου) ποτέ να το έχει κάνει αυτό το πράγμα. Δεν έπρεπε να σκοτώσει τον αδελφό μου. Μας έχει σκοτώσει όλους, μας έχει σκοτώσει όλους, όχι μόνο αυτόν. Υπάρχουν νόμοι για να βάλουν στη θέση τους τον καθένα», είπε η σύντροφος και αδελφή του θύματος.

Σημειώνεται ότι την Δευτέρα ο 50χρονος θα απολογηθεί στον ανακριτή.