ΕΛΛΑΔΑ

Διανομέας φαγητού παρέδωσε την παραγγελία και έπειτα αφόδευσε στο ασανσέρ πολυκατοικίας

Διανομέας φαγητού παρέδωσε την παραγγελία και έπειτα αφόδευσε στο ασανσέρ πολυκατοικίας

Απίστευτη συμπεριφορά ντελιβέρα ο οποίος αφόδευσε μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας αφού πρώτα παρέδωσε την παραγγελία σε πελάτη.

Ένα αδιανότητο περιστατικό έφερε στο φως το MEGA και η εκπομπή «Live News» για ένα διανομέα φαγητού, ο οποίος αφού παρέδωσε την παραγγελία του σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, έπειτα αφόδευσε στο ασανσέρ.

Όλα συνέβησαν στις 12 Ιανουαρίου όταν κατά τη διάρκεια πάρτι γενεθλίων ο ντελιβεράς, όπως καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας, παραδίδει τις πίτσες και έπειτα μπήκε στο ασανσέρ για να φύγει. Όπως αποκαλύφθηκε γέμισε το ασανσέρ με... ακαθαρσίες.

Μάλιστα, έπειτα ανέβηκε από τις σκάλες και άρχισε να ουρεί στα σκαλοπάτια. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με άτομα που πήγαιναν εκείνη την ώρα στο πάρτι και αντίκρισαν τις αποκρουστικές εικόνες μέσα στο ασανσέρ.

«Και μετά μόλις έφυγε ο ντελιβεράς για κακή του τύχη ήρθαν κάτι καλεσμένοι και με το που βγαίνει ο ντελιβεράς μπαίνουν κατευθείαν οι φίλοι του γιου μου και ανοίγουν το ασανσέρ και πάθανε σοκ. Είχε αφοδεύσει μέσα στο ασανσέρ. Δεν έκανε μόνο αυτό, έπιασε και «μάρκαρε», λέρωσε το ασανσέρ μέσα. Μετά έπιασε τους τοίχους και λέρωσε όλους τους τοίχους με ακαθαρσίες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο καταγγέλλων.

Καλεσμένος στο πάρτι περιγράφει τα όσα έζησε

Ένας από τους καλεσμένους του πάρτι, μίλησε στο LIVE NEWS για τα όσα βίωσαν εκείνο το βράδυ.

«Ήταν σοκ. Αυτό που αντικρίσαμε μόνο σοκ θα μπορούσε να προκαλέσει. Είχαμε μαζευτεί για τα γενέθλια του κολλητού μου και παραγγείλαμε πίτσες. Αφήσαμε φιλοδώρημα. Το αναφέρω γιατί και εγώ το έκανε το επάγγελμά και είναι δύσκολο. Ήρθε ο διανομέας και τότε είχε έρθει και ένα φιλικό ζευγάρι και το καταλάβαν. Υπάρχει κάμερα που φαίνεται πως κάνει την ανάγκη του έξω από το ασανσέρ. Ήταν γεμάτα περιττώματα. Είναι μονοκατοικία και είμασταν στον δεύτερο όροφο».