ΕΛΛΑΔΑ

Πολεμική Αεροπορία: «Θα παραμείνουμε ακοίμητοι φρουροί των ελεύθερων ελληνικών ουρανών»

Αρχηγός ΓΕΑ
Intime News

Φανερά συγκινημένος ο νέος αρχηγός ΓΕΑ, μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τον προκάτοχό του, πτέραρχο Μπουρολιά

«Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε ακοίμητοι φρουροί των ελεύθερων ελληνικών ουρανών» ανέφερε στην ομιλία κατά την τελετή ανάληψης των καθηκόντων του ο νέος αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Δημοσθένης Γρηγοριάδης, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Φανερά συγκινημένος ο νέος αρχηγός ΓΕΑ, μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τον προκάτοχό του, πτέραρχο Μπουρολιά. Μάλιστα, είπε ότι πρόκειται για «έναν άριστο Αξιωματικό και φίλο, με τον οποίο είχα την τιμή και τη χαρά να συνεργαστώ στενά και να γνωρίσω το εξαιρετικό του ήθος και το μέγεθος του έργου που αφήνει στην Πολεμική Αεροπορία».

«Είμαι έτοιμος να ανεβάσουμε την Αεροπορία μας ακόμα ψηλότερα και να την παραδώσουμε καλύτερη και ισχυρότερη στις επόμενες γενιές Αεροπόρων», διαβεβαίωσε.

Απευθυνόμενος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, τον οποίο ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη, δήλωσε: «θα αξιοποιήσω στον μέγιστο βαθμό όλα τα μέσα που μου παρέχει η ελληνική πολιτεία και θα καταβάλω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να αυξήσω τη μαχητική της ικανότητα, ώστε να συνεχίσει να εγγυάται την αποτροπή, την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας, την ειρήνη και την ευημερία του ελληνικού λαού».

Ο νέος αρχηγός ΓΕΑ απέτισε φόρο τιμής «στους συναδέλφους που έπεσαν επιτελώντας το καθήκον για την Πατρίδα, υπηρετώντας την Πολεμική Αεροπορία και να υποσχεθώ ότι, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που κι εκείνοι ονειρεύονταν, για τον χώρο που τόσο αγάπησαν».