ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο τηλεφώνημα του κρεοπώλη σε φίλο του - «Δεν θυμάμαι να έχουμε μιλήσει»

Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο τηλεφώνημα του κρεοπώλη σε φίλο του - «Δεν θυμάμαι να έχουμε μιλήσει»

Ασάφειες και από τον φίλο του κρεοπώλη με τον οποίο φέρεται να επικοινώνησε ο 50χρονος το βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Πρόσωπο «κλειδί» για να λυθεί το μυστήριο της υπόθεσης εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου θεωρείται ο 36χρονος φίλος του κρεοπώλη, με τον οποίο φέρεται να επικοινώνησε ο 50χρονος, το βράδυ που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκτνται τα μηνύματα αλλά και μια κλήση που δέχθηκε ο 36χρονος από τον κρεοπώλη, την οποία όπως λέει δεν... θυμάται.

«Λένε ότι βρήκαν μια κλήση στις 10 το βράδυ αλλά εγώ δεν το θυμόμουν. Έχουν περάσει και μέρες. Τους είπα πάρτε το τηλεφωνό μου και ψάξτε», λέει ο 36χρονος στον Alpha.

Για το αν είχε επικοινώσει μέσα προηγουμένως στη μέρα μαζί του ο κρεοπώλης, είπε ότι μπορεί να μιλήσαν και ενδεχομένως να μη το θυμάται.

Όσο για το πού βρισκόταν ο ίδιος το βράδυ της εξαφάνισης είπε: «Ήμουν σε ένα καφέ από τις 6 το απόγευμα με την οικογένεια μου και φίλους μας. Μετά κατά τις 9:15 έφυγα, πήγα να πάρω ένα παιχνίδι από το περίοπτερο για τη μικρή και γύρισα σπίτι. Διέμεινα εκεί γιατί η γυναίκα μου δούλευε και έπρεπε να φυλάξω τη μικρή».

Παράλληλα, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα και τις δύο αδερφές του 31χρονου αγνοούμενου, Κώστας Δημόπουλος, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια, στην εισαγγελία πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μήνυση κατατέθηκε κατά παντός υπευθύνου και τυχόν συμμέτοχου για ανθρωποκτονία με δόλο, αλλά και κατά του 50χρονου κρεοπώλη για ψευδή κατάθεση κατά εξακολούθηση.

Όπως είπε ο κ. Δημόπουλος για τον κρεοπώλη: «Μιλάμε για έναν άνθρωπο που εμπαίζει τις Αρχές που ασχολούνται με την υπόθεση. Έχει υποπέσει σε αντιφάσεις που είναι ακατονόητες με αστείες δικαιολογίες σε διάφορα χρονικά διαστήματα».