ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλoνίκη: Συγκλονίζει παίκτης ράγκμπι που παρασύρθηκε από βυτιοφόρο - «Θα με έκοβε στα δύο»

Θεσσαλoνίκη: Συγκλονίζει παίκτης ράγκμπι που παρασύρθηκε από βυτιοφόρο - «Θα με έκοβε στα δύο»

Θεσσαλονίκη: «Θα με έκοβε στα δύο» - Από θαύμα σώθηκε παίκτης του ράγκμπι τον οποίο παρέσυρε βυτιοφόρο, ενώ βρισκόταν πάνω στη μηχανή του.

Μάχη για να παραμείνει στη ζωή έδωσε ένας νεαρός αθλητής του ράγκμπι ο οποίος παρασύρθηκε από βυτιοφόρο στη Θεσσαλονίκη και πλέον καλείται να διαχειριστεί τη νέα πραγματικότητα στη ζωή του.

Ο Στάθης Παπαδόπουλος ανεβαίνει έναν Γολγοθά από το πρωινό της 26ης Σεπτεμβρίου όταν ξεκίνησε να πάει στη δουλειά του, αλλά βρέθηκε κάτω από τις ρόδες βυτιοφόρου.

«Ήμουν κάτω από το βυτιοφόρο και έβλεπα να κάνει όπισθεν και να πλησιάζουν τα σίδερα το κεφάλι μου. Ένιωσα ότι θα με κόψει στα δύο... Νιώθω ότι αθλούμουν όλα αυτά τα χρόνια για αυτή τη στιγμή, για να σώσω τη ζωή μου», δήλωσε συγκινημένος.

Έπειτα από 45 μέρες που βρέθηκε σε καταστολή στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος και συνολικά τέσσερις μήνες μετά το ατύχημα, δεν έχει οριστεί ακόμη το δικαστήριο.

Έχει πολύ δρόμο μπροστά του, έως ότου καταφέρει να περπατήσει ξανά χωρίς πατερίτσες και να ξεκινήσει πάλι τις σκληρές του προπονήσεις.