ΕΛΛΑΔΑ

Βοτανικός: «Καμία συγγνώμη από τον 33χρονο που βασάνιζε και σκότωνε αδέσποτες γάτες»

Βοτανικός: «Καμία συγγνώμη από τον 33χρονο που βασάνιζε και σκότωνε αδέσποτες γάτες»

Ο εγκληματίας που σκότωνε βασανιστικά γάτες στην περιοχή του Βοτανικού δεν μετανοεί μέχρι και σήμερα, σύμφωνα με τη δικηγόρο Φιλοζωϊκών Οργανώσεων, Έλενα Αρβανίτη.

Στις αρχές του 2023, το Newsbomb.gr είχε αναδείξει ρεπορτάζ με την ειδεχθή δράση ενός 33χρονου άνδρα, ο οποίος βασάνιζε και σκότωνε αδέσποτες γάτες στην περιοχή του Βοτανικού.

Στις 05 Φεβρουαρίου 2023 έγινε αντιληπτός και η απεχθής δράση του καταγράφηκε σε κάμερα. Εντός του παραπήγματος που έμενε, βρέθηκαν τουλάχιστον άλλες 5 νεκρές γάτες.

Συνολικά οκτώ χρόνια χωρίς αναστολή και 20.000 ευρώ πρόστιμο είναι η ποινή του δράστη, ο οποίος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για το ίδιο αδίκημα, της θανάτωσης γατών, παρόλα αυτά, είχε αφεθεί ελεύθερος και συνέχιζε την εγκληματική του δράση.

«Καμία συγγνώμη από τον 33χρονο που βασάνιζε και σκότωνε αδέσποτες γάτες»

«Οι αυτόπτες μάρτυρες βοήθησαν τα μέγιστα με τις καταθέσεις τους, παράλληλα με τον αγώνα των νομικών. Παράλληλα, με συγκίνησε η δράση των αστυνομικών, οι οποίοι ήταν εκτός υπηρεσίας, για τη σύλληψη τυο δράστη, τον Φεβρουάριο του 2023», ανέφερε η δικηγόρος Φιλοζωϊκών Οργανώσεων, Έλενα Αρβανίτη, μιλώντας στον ALPHA.

«Η στάση του κατά την απολογία χαρακτηρίζεται ως εξοργιστική. Καμία μετάνοια και συγγνώμη, εκτός από γέλια. Δεν ήταν ότι δεν αντιλαμβανόταν την πράξη του ή πού βρίσκεται, αλλά ο βαθμός ενσυναίσθησής του ήταν μηδενικός», προσέθεσε η κ. Αρβανίτη, μιλώντας για τον δράστη.

Σχετικές ειδήσεις