ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Εξιτήριο για τον 34χρονο Δημήτρη που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Εξιτήριο για τον 34χρονο Δημήτρη που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Γκάζι: Εξιτήριο αναμένεται να πάρει σήμερα ο 34χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει σήμερα από τη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» ο 34χρονος Δημήτρης από τα Μάλια, ο οποίος είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι τα ξημερώματα της 16ης Δεκεμβρίου, έξω από κλαμπ στο Γκάζι μαζί με τον αδερφό του, Γιάννη και τον φίλο τους, Φραγκίσκο, σε μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο!

Ο 34χρονος που πρόσφατα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, έχει πλέον αποκτήσει πλήρη επαφή με το περιβάλλον, γεγονός που του επιτρέπει να επιστρέψει στο σπίτι.

Σημειώνεται ότι ο πυροβολισμός που δέχθηκε ο άτυχος νεαρός άφησε σοβαρό πρόβλημα στην όραση του και πλέον μετά την επιστροφή του στην Κρήτη, θα παρακολουθείται από τους γιατρούς στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο αδερφός του 34χρονου, είχε επιστρέψει στα Μαλια στις 22 Δεκεμβρίου και έκτοτε αναρρώνει με ικανοποητικούς ρυθμούς.

Το τρίτο θύμα της αιματηρής επίθεσης, υποβλήθηκε επίσης σε χειρουργείο και του αφαιρέθηκαν οι βίδες από τη γνάθο.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο 36χρονος πιστολέρο που πυροβόλησε εν ψυχρώ και τραυμάτισε την παρέα των τριών νεαρών, εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αρχές καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί.

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι: «Πού είναι ο Μπάμπης;» - Κραυγές και απόγνωση έξω από τα δικαστήρια

Γιατί στο στρατό κουρεύονται με την «ψιλή» - Σε ποιες χώρες οι φαντάροι επιτρέπεται να αφήνουν γένια

Αχαΐα: «Βάλε τα λεφτά στον κάδο γιατί θα πεθάνει το παιδί σου»- Ξαναχτύπησαν οι επιτήδειοι απατεώνες