ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Βούλα: Δραματικά μηνύματα συμπαράστασης προς τους γονείς των δύο νεκρών 19χρονων

VOULA
Photo: twitter

Ο πατέρας του οδηγού του μοιραίου ΙΧ στη Βούλα, Γιάννη, συγκλονισμένος, ανάρτησε στο Facebook ένα μαύρο φόντο αντί φωτογραφίας,

Εικόνες που σοκάρουν. Στη Βούλα, ένα ΙΧ κόπηκε στα δύο και μέσα από την άμορφη μάζα σιδερικών, δύο νέοι, ο Γιάννης και η Διονυσία, 19 ετών, βγήκαν νεκροί, ενώ δύο ακόμη σοβαρά τραυματισμένοι.

Oι γονείς των δύο νεαρών απαρηγόρητοι, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με την πραγματικότητα.

Ο πατέρας του οδηγού του μοιραίου ΙΧ στη Βούλα, Γιάννη, συγκλονισμένος, ανάρτησε στο Facebook ένα μαύρο φόντο αντί φωτογραφίας, με τα μηνύματα συμπαράστασης, να κατακλύζουν τον λογαριασμό του.

«Συγνώμη, προσπαθώ να βρω κουράγιο να σε πάρω τηλέφωνο αλλά δεν μπορώ! Δεν μου βγαίνει ούτε λέξη! Μείνετε δυνατοί αν γίνεται» είναι ένα από τα σχόλια συμπαράστασης.

«Ότι και να πεις ετούτες τις στιγμές δεν απαλύνουν τον πόνο των γονιών. Με ότι κουράγιο έχει απομείνει δεν βρίσκω λόγια να αρθρωσω. Συγνώμη Κ.... δεν ξέρω τι να πω. Καλό κουράγιο σε όλους σας!!!» αναφέρεται σε άλλο μήνυμα.

«Ακούσαμε έναν εκκωφαντικό θόρυβο, σα να γινόταν κι εγώ δεν ξέρω τι, σεισμός. Βγήκαμε έξω και είδαμε δύο μάζες αυτοκινήτων, μάζες ήταν σιδερικά και δύο ανθρώπους κάτω στο έδαφος πεσμένους. Ακίνητους», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.