ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Δηλώνουν μεθυσμένοι μετά την κτηνωδία που προκάλεσε κατακραυγή

Ηράκλειο: Δηλώνουν μεθυσμένοι μετά την κτηνωδία που προκάλεσε κατακραυγή

Ηράκλειο: Απίστευτη κτηνωδία κατά τη διάρκεια ζωοκλοπής κοντά στα Πριατώρια – Παραδόθηκαν μετά την λήξη του αυτόφωρου οι δύο νεαροί δράστες

Στο Αστυνομικό Τμήμα του Πύργου παρουσιάστηκαν σήμερα οι δυο εμπλεκόμενοι, 26 και 21 ετών, για την απίστευτη κτηνωδία που εκτυλίχθηκε σε ποιμνιοστάσιο κοντά στα Πραιτώρια, στη διάρκεια ζωοκλοπής.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, oι δυο νεαροί, που έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας την οποία είχε εγκαταστήσει ο ιδιοκτήτης στο χώρο, έκλεψαν δυο κατσίκες και ταϊστρες, αυτό όμως που προκάλεσε πάνδημη οργή ήταν η θανάτωση ενός σκυλιού!

Το άτυχο σκυλί τους έκανε χαρές, κουνούσε την ουρά του και ο ένας εξ αυτών, ο 26χρονος, το κρέμασε από τη σιδερένια δοκό της οροφής και παρακολουθούσαν άπαθοι.

Οι δυο άνδρες, οι οποίοι όσο διαρκούσε το Αυτόφωρο είχαν εξαφανιστεί, σήμερα που εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, ισχυρίστηκαν ότι ήταν μεθυσμένοι και δεν έβλεπαν μπροστά τους.

Μάλιστα ο ένας εξ αυτών ισχυρίζεται ότι το επόμενο πρωί, που ξύπνησε και είδε αίματα πάνω του, κατάλαβε ότι κάτι είχε συμβεί.

Σημειώνεται ότι οι νεαροί δράστες είναι αντιμέτωποι με βαρύ πρόστιμο αλλά και κακουργηματική δίωξη για την απάνθρωπη και βασανιστική θανάτωση του σκυλιού

Σε βάρος των δύο επιβλήθηκε βαρύτατο πρόστιμο που ξεπερνά τις 50.000 ευρώ, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται να διαβιβαστεί η δικογραφία που αφορά και σε κακουργηματική δίωξη για τη θανάτωση του σκυλιού.

Διαβάστε επίσης:

Ωραιόκαστρο: Αθώα κρίθηκε η «μακρυχέρα» οικιακή βοηθός που ομολόγησε ότι έκλεβε την εργοδότριά της

Αγρότες: Νέα ένταση με αστυνομικούς στον Αλμυρό - Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις

Σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο: Μηχανή έπεσε στα βράχια – Στο νοσοκομείο δύο 17χρονοι