ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι – Τσούκαλης: «Ο κρεοπώλης έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια»

Μεσολόγγι – Τσούκαλης: «Ο κρεοπώλης έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια»

«Ο κρεοπώλης πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις», σημείωσε ο ιδιωτικός ερευνητής που είχε προσλάβει η οικογένεια του άτυχου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι.

«Μύδροι» του ιδιωτικού ερευνητή που είχε προσλάβει η οικογένεια του άτυχου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι, κατά του κατηγορούμενου για το έγκλημα.

«Ο κρεοπώλης έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια, πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις. Κατά την προσωπική μου άποψη και τη γνώμη ειδικών, όσες φορές και να ρωτήσεις έναν αθώο άνθρωπο για κάποιο περιστατικό, θα σου πει τα ίδια πράγματα.

Αυτά είναι τα τρία ψέματα του κατηγορούμενου. Έχουμε έναν θύτη και ένα θύμα, όπως φαίνεται. Για το θύμα, όλοι λένε τα καλύτερα, δούλευε σκληρά, τον αγαπούσαν όλοι. Από την άλλη, έχουμε έναν άνθρωπο που αποδεικνύεται “γκουρού” του ψεύδους.

Ο Μπάμπης πήρε την καραμπίνα για άμυνα, φοβόταν πηγαίνοντας στο ραντεβού. Ο Μπάμπης δεν ήταν ένα παιδάκι, θα απαντούσε αν δεχόταν επίθεση μέσα στο αυτοκίνητο από τον κατηγορούμενο», σημείωσε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο MEGA.

Ψάχνουν το κίνητρο της δολοφονίας του Μπάμπη – Συσκευή δημιουργίας κρυπτονομισμάτων στο σπίτι του

Την εκτίμηση ότι θα φτάσουν οι αρχές στην αλήθεια για την υπόθεση θρίλερ του Μεσολογγίου εξέφρασε ο Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή Live News του Μega, μέχρι στιγμής τα στοιχεία δεν δείχνουν την ύπαρξη κάποιου συνεργού ή να βάζει στο κάδρο κάποιο άλλο πρόσωπο, παρά μόνο τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος εξακολουθεί να αρνείται οποιδήποτε εμπλοκή.

Την ίδια ώρα, όπως αποκαλύπτει η εκπομπή Live News στο σπίτι του Μπάμπη βρέθηκε μηχανή δημιουργίας κρυπτονομισμάτων, ενώ ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι το τηλέφωνο του 31χρονου έδειχνε ενεργό ακόμα και 2,5 ώρες μετά τη δολοφονία του.

Την ίδια ώρα, απαντήσεις από πιθανό DNA είτε στα ρούχα, είτε στα νύχια του Μπάμπη εκτιμούν ότι θα πάρουν οι αρχές καθώς παραμένει άγνωστο αν ο 31χρονος πάλεψε για τη ζωή του ή αιφνιδιάστηκε.

Παράλληλα, άφαντα παραμένουν το όπλο και το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη ενώ στις έρευνες συμμετέχουν ακόμα και ναρκαλιευτές του ελληνικού στρατού.

Πώς περιέγραψε ο κρεοπώλης τον Μπάμπη

«Ο Μπάμπης είναι καλό παιδί και πάρα πολύ καλός φίλος μου. Είναι όμως κλειστός χαρακτήρας και δεν σου λέει για προσωπικά του ζητήματα, εγώ μπορεί να του είχα μιλήσει για δικά μου ζητήματα πάνω στην κουβέντα.

»Ο Μπάμπης λόγω του χαρακτήρα του δεν θα δάνειζε χρήματα σε κάποιον που δεν ήξερε. Εκείνος δεν δανείστηκε από εμένα χρήματα μόνο στο κυνήγι του κερνούσα τον καφέ και το φαγητό αν δεν είχε αυτός χρήματα. Μπορεί να είχαμε διαφορά ηλικίας, αλλά η σχέση μας ήταν τέτοια που το επέτρεπε να μου ζητάει πράγματα και ο Μπάμπης δεν είχε μεταφορικό μέσο.

«Δεν υπήρχε κάποια οικονομική εξάρτηση και μάλιστα όταν εγώ τα Χριστούγεννα του πρότεινα να του δώσω δωρεάν τα κρέατα για τις γιορτές, δεν το δεχόταν με τίποτα».

Σχετικές ειδήσεις