ΕΛΛΑΔΑ

Παγκρήτιο Στάδιο: Εκκενώθηκε μετά από αποκόλληση τμήματος του στεγάστρου - Αυτοψία του Καλοκαιρινού

Παγκρήτιο Στάδιο: Εκκενώθηκε μετά από αποκόλληση τμήματος του στεγάστρου - Αυτοψία του Καλοκαιρινού

Ο δήμαρχος Ηρακλείου βρέθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο για αυτοψία μετά την αποκόλληση τμήματος του στεγάστρου

Στο Παγκρήτιο έσπευσε, μετά το τέλος του δημοτικού συμβουλίου ο Αλέξης Καλοκαιρινός για να δει από κοντά το μέγεθος της ζημιάς στο πολύπαθο στέγαστρο του Παγκρήτιου Σταδίου, μέρος του οποίου αποκολλήθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων.

Θυμίζουμε πως νωρίς το βράδυ της Δευτέρας τμήμα 50 μέτρων από το βορειοανατολικό τμήμα του στεγάστρου του Παγκρητίου Σταδίου αποκολλήθηκε από τους ισχυρούς ανέμους.

Στο σημείο έσπευσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Τσαπάκης, ενημερώθηκαν και οι υπηρεσίες (Πυροσβεστική, ΕΛ.ΑΣ. και Πολιτική Προστασία), ενώ το Στάδιο εκκενώθηκε από τον κόσμο, όπου βρισκόταν εκεί στο πλαίσιο προπονήσεων.

Ο κ. Καλοκαιρινός τόνισε πως η αστυνομία και η τροχαία θα είναι σε επιφυλακή, ενώ το μέγεθος της ζημιάς θα αποτιμηθεί όταν κοπάσει η σφοδρή κακοκαιρία. "Για τις επόμενες δύο μέρες θα αποκλειστεί όλος αυτός ο χώρος. Η Αστυνομία και ειδικά η Τροχαία θα είναι σε επιφυλακή. Με το πρώτο φως της ημέρας θα δούμε το μέγεθος του προβλήματος και όταν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες θα επιχειρήσουμε στο σημείο", τόνισε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι το Παγκρήτιο Στάδιο εκκενώθηκε χωρίς προβλήματα από το προσωπικό, τους γυμναστές και την υπηρεσία ασφαλείας αμέσως μόλις προκλήθηκε η ζημιά και θα παραμείνει κλειστό μέχρι να γίνει η αποκατάστασή της.

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή, η Δημοτική Αρχή Ηρακλείου ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για το γεγονός.

Πηγή: cretalive.gr