ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης διαρρήκτη από ιδιοκτήτη διαμερίσματος

Κολωνός: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης διαρρήκτη από ιδιοκτήτη διαμερίσματος

Κολωνός: Η στιγμή της σύλληψης διαρρήκτη από ιδιοκτήτη διαμερίσματος

Μάχη σώμα με σώμα έδωσε ένας ιδιοκτήτης διαμερίσματος στον Κολωνό μαζί με τη σύζυγό του με δύο κακοποιούς που μπήκαν στην πολυκατοικία για να κλέψουν.

Οι δύο κακοποιοί παραβίασαν την κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας με τραπουλόχαρτο! Στην συνέχεια οι επίδοξοι κακοποιοί ανέβηκαν την σκάλα όταν κάποια στιγμή ήρθαν αντιμέτωποι με έναν ιδιοκτήτη διαμερίσματος. Ο ίδιος του ρώτησε ποιον ψάχνουν και αμέσως ξεκίνησε μάχη σώμα με σώμα μεταξύ του ιδιοκτήτη και των κακοποιών.

«Ο ένας προσπάθησε να με ρίξει, να με τραβήξει προς τα κάτω. Δεν τα κατάφερε και έπεσε κάτω», ανέφερε μιλώντας στην κάμερα του Star και τον ρεπόρτερ Βαγγέλη Γκούμα ο ιδιοκτήτης.

Κάποια στιγμή η σύζυγος του ιδιοκτήτη τρέχοντας έπεσε πάνω στους δύο κακοποιούς σε μία προσπάθεια να τους ακινητοποιήσει και να βοηθήσει τον σύζυγό της.

«Τον στρίμωξα στην γωνία, ο άλλος προσπάθησε να φύγει. Τον άλλον τον κράτησε η σύζυγος», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης. Ο δεύτερος δράστης ωστόσο κατάφερε να ξεφύγει και τρέχοντας έφυγε από το σημείο για να αποφύγει τη σύλληψη.

Τελικά, ο ένας από τους δύο ληστές συνελήφθη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τη μάχη του ιδιοκτήτη με τον δράστη παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλία: Χιλιάδες στρέμματα παραμένουν κάτω από το νερό - Σε απόγνωση οι κάτοικοι

Τζον Σαρμπάνης: Το πρόγραμμα των τουρκικών F-16 θα επαναξιολογηθεί εάν τα χρησιμοποιήσει «λάθος»

Πάρος: «Ραγίζει καρδιές» η μητέρα της Μυρτούς - «Κι αν δεν αντέχει, ποιος νοιάζεται; Κανείς...»