ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Τζόγαρε ως και 10.000 ευρώ την ημέρα

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Τζόγαρε ως και 10.000 ευρώ την ημέρα

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, που ελέγχεται για απάτη ύψους 600.000 ευρώ, παραμένει στη δίνη των αποκαλύψεων

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον ιδρυτή της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ο οποίος μαζί με μέλη της οικογένειάς του ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και απάτη.

Ο επικεφαλής του «Άλλου Ανθρώπου» σύμφωνα με πληροφορίες του Mega έπαιζε τεράστια ποσά σε τυχερά παιχνίδια. Μάλιστα σύμφωνα με στοιχεία τζόγαρε ως και 10.000 ευρώ την ημέρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιζε πολύ μεγάλα ποσά στον τζόγο και βρέθηκαν παικτικοί λογαριασμοί ύψους 600.000 ευρώ. Στο PAYPAL του «Άλλου Ανθρώπου» υπήρχαν συνολικές καταθέσεις 90.000 ευρώ. Οι 60.000 φέρονται να πήγαν σε τυχερά παιχνίδια και τα 30.000 «τραβήχτηκαν».

Οι ελεγκτικές Αρχές ερευνούν τις διαδρομές του χρήματος από δωρεές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που διακινούσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ως «Άλλος Άνθρωπος» μέσω λογαριασμών συγγενικών του προσώπων και ίσως μιας εταιρείας μυστήριο.

Σύμφωνα με το Mega η Αρχή έχει εικόνα των ποσών που ο Κώστας Πολυχρονόπουλος έπαιζε καθημερινά καθώς καταγράφονται ως εκροή στους τραπεζικούς λογαριασμούς του, οι οποίοι ελέγχονται.

Μάλιστα, χρησιμοποιούσε 3-4 κάρτες σε αντίστοιχους λογαριασμούς σε στοιχηματικές εταιρείες, προκειμένου να παίζει ταυτόχρονα σε πολλά «φρουτάκια», σύμφωνα με την Αρχή.

Τα τελευταία δύο χρόνια σε αυτές τις δύο εταιρίες έχουν κατατεθεί πάνω από 600.000 ευρώ.

«O Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος τζόγαρε με πολλές κάρτες»

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος υποστηρίζει πως δεν πήγε στον τζόγο, ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα που έδιναν πολίτες για δωρεές.

«O Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος τζόγαρε με πολλές κάρτες, μεγάλα χρηματικά ποσά, κάποιες περιόδους ακόμα και καθημερινά», είπε μάρτυρας στο Mega.

«Οι λογαριασμοί που ελέγχονται από την Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος είναι τέσσερις και ανήκουν σε δύο συγγενικά πρόσωπα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου», ανέφερε.

Από το 2020 έως την περίοδο που ολοκληρώθηκε η έρευνα της Αρχής διακινήθηκε από αυτούς του λογαριασμούς πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Ενώ, 600.000 ευρώ φαίνεται να μπήκαν σε παικτικούς λογαριασμούς στο όνομα του Κώστα Πολυχρονόπουλου.

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» υποστηρίζει πως ο λόγος που έμπαιναν χρήματα σε αυτούς τους λογαριασμούς, ήταν για να γίνονται μεγαλύτερες αναλήψεις μετρητών. Καθώς στους άλλους, όπως αναφέρει, υπήρχε μικρότερο όριο.