ΕΛΛΑΔΑ

Έφη Θώδη για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Χόρευε στα πανηγύρια, ήθελε να με μανατζάρει»

Έφη Θώδη για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Χόρευε στα πανηγύρια, ήθελε να με μανατζάρει»
Φωτ.: Eurokinissi

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο 

Σε νέες αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο προχώρησε η Έφη Θώδη.

«Κάπου το 2009 ήρθε σε πανηγύρια, χόρευε, πέταγε λουλούδια, ήθελε να είναι στην πρωτιά. Μου είπε θέλω "να σε μανατζάρω να βγάλουμε λεφτά". Τα βρήκαμε στην τιμή. Και του λέω "κύριε Κώστα εγώ πρέπει να πάρω τα μισά λεφτά, αλλιώς δεν μπορώ να πάω στην Αμερική". Κι από τότε δεν τον ξαναείδα. Είχε επιδειξιομανία, ήθελε όλοι να ασχολούνται όλοι με αυτόν», ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια Έφη Θώδη για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται πως και σύμφωνα με την Χριστίνα Δελλή, ο Πολυχρονόπουλος όχι μόνο ήταν μόνιμα στα πρώτα τραπέζια στο μαγαζί, που εμφανιζόταν η ίδια αλλά την... πρέσαρε έντονα για να αναλάβει μάνατζέρ της.

Νωρίτερα, στην ίδια εκπομπή του ΑΝΤ1 πρώην εθελοντής μίλησε για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο καταγγέλοντας: «Μια γυναίκα, ήταν μάλλον εφοπλιστή, του έδωσε 8.000-9.000 ευρώ, έδωσε τα 500 στην αδερφή του και πήγε και τα έπαιξε τα υπόλοιπα».

«Μετά από 1-2 εβδομάδες τον βλέπω τον μουλωχτό και έπαιζε», πρόσθεσε.

Όπως κατήγγειλε στον ΑΝΤ1 ο συγκεκριμένος άνδρας ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έδινε ληγμένα τρόφιμα σε αλλοδαπούς, ενώ είπε επίσης πως υπήρχε και δεύτερη αποθήκη και κατήγγειλε πως «μια νταλίκα ολόκληρη, τα πήρε με την ξανθιά και τα εξαφάνισαν». Είπε ακόμη πως μια νταλίκα με ακριβά φάρμακα τα πούλησαν. «Ούτε μια ασπιρίνη δεν μπήκε στον “Άλλο Άνθρωπο”. Ήμουν μπροστά, η ξανθιά του είπε» είπε χαρακτηριστικά.

Ό,τι πράγματα ακριβά έρχονταν τα πήγαινε στη δεύτερη αποθήκη, σύμφωνα με την καταγγελία του πρώην εθελοντή.