ΕΛΛΑΔΑ

Λευτέρης Ελευθερίου για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Αισθανόμαστε κι εμείς προδομένοι»

Λευτέρης Ελευθερίου για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Αισθανόμαστε κι εμείς προδομένοι»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου ήταν παρουσιαστής στη φιλανθρωπική συναυλία που είχε διοργανώσει «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τη δράση του έχοντας πάντα ως πρόσχημα την κοινωνική κουζίνα, «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Στον παρελθόν μάλιστα είχε γίνει και μια φιλανθρωπική συναυλία που έκανε στο παρελθόν η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» με τον Λευτέρη Ελευθερίου να είναι ο παρουσιαστής της βραδιάς.

Ο ηθοποιός μίλησε στο MEGA και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για όσα έχουν αποκαλυφθεί ενώ κρατά επιφυλάξεις για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

μίλησε στο Live News και δεν έκρυψε τα συναισθήματα δυσαρέσκειας που νιώθει με την επιφύλαξη αν όσα έχουν «δει» το φως της δημοσιότητας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Αισθανόμαστε κι εμείς προδομένοι. Εμένα αυτό που κάνει πρωτίστως εντύπωση και μάλλον από εκεί ξεκινάνε όλα είναι ότι ο κ. Πολυχρονόπουλος δεν ήταν μόνος του. Είχε πολλούς συνεργάτες κι όλοι προσπαθούσαν να βοηθήσουν εκείνη την βραδιά»

Η συναυλία είχε διαρκέσει έξι ώρες και είχε σκοπό ο «Ο Άλλος Άνθρωπος» να αποκτήσει το δικό του σπίτι.

Καλλιτέχνες και συγκροτήματα από τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Πάνο Μουζουράκη, την Ευρυδίκη, την Ελένη Δήμου και την Ανδριάνα Μπάμπαλη ένωσαν τις φωνές τους για να βοηθήσουν αφιλοκερδώς το σπουδαίο έργο της κοινωνικής κουζίνας. Οι καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα γιατί το σχέδιο ήταν μεγαλόπνοο, όπως τουλάχιστον το είχε περιγράψει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.