ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα: Επίδειξη θράσους από διαρρήκτες - Έκαναν μπάνιο και ξυρίστηκαν στο σπίτι που έκλεψαν

Πετράλωνα: Επίδειξη θράσους από διαρρήκτες - Έκαναν μπάνιο και ξυρίστηκαν στο σπίτι που έκλεψαν

Έκαναν ένα διαμέρισμα άνω κάτω, αλλά πριν φύγουν αυτοί οι διαρρήκτες είπαν να κάνουν κι ένα μπάνιο πριν πάρουν τον δρόμο της εξόδου

Το θράσος που επέδειξαν διαρρήκτες στα Πετράλωνα είναι άνευ προηγουμένου. Δεν φτάνει που ξάφρισαν το διαμέρισμα, πριν φύγουν, έκαναν μπάνιο, κουρεύτηκαν και ξυρίστηκαν, σαν... κύριοι!

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με ένα βίντεο στο TikTok μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους όσα έζησε. Δείχνει το μπάνιο του σπιτιού και στη συνέχεια το υπόλοιπο διαμέρισμα, με ηλεκτρικές συσκευές να έχουν κάνει φτερά.

«Ήρθαν εδώ, κάνανε μπάνιο, ξυρίστηκαν, κουρεύτηκαν. Έκαναν το σπίτι αχούρι», λέει ο άνδρας.

Το βίντεο φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ προσπαθώντας να κάνει χιούμορ μέσα στην στενοχώρια του, ο ιδιοκτήτης αναρωτιέται «Εσάς οι κλέφτες ξυρίζονται και κάνουν μπάνιο σπίτι σας;». Φυσικά τα σχόλια πέφτουν «βροχή».

Ο ιδιοκτήτης μιλώντας στο Mega αναφέρει ότι πιθανολογεί πως το χτύπημα σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο που ο ίδιος έλειπε από το διαμέρισμα, ενώ, λέει, ότι δεν το θεωρεί απίθανό οι δράστες να έπεσαν και για ύπνο πριν φύγουν!

«Έλειπα. Το Σάββατο τα ξημερώματα μπήκαν εδώ στη γειτονιά, πρέπει να μπήκαν κι αλλού. Ήρθαν εδώ, κάνανε μπάνιο, ξυρίστηκαν, κουρεύτηκαν. Μου πήραν και δύο μηχανήματα. Έκαναν το σπίτι αχούρι. Έλειπα καιρό. Αυτοί έτυχε και μπήκαν το Σάββατο. Εγώ γύρισα χθες. Αν ήμουν μέσα μπορεί να με καταλάβαιναν και να μην έμπαιναν» είπε αρχικά.

«Δεν ξέρω τι σόι κλέφτες ήταν, τι ήταν αυτοί οι άνθρωποι. Έσπασαν κάποιους σωλήνες από το αέριο, μπορεί να άρπαζαν σωλήνες για χαλκό. Σπίτι μου παίζει να μπήκαν μόνο αν τους κυνηγούσε καμία αστυνομία. Μπορεί να μπήκαν για να μείνουν κάποιες ώρες. Πήραν δύο ρούχα- που λέει ο λόγος- και δύο μηχανήματα. Πώς να καταλάβουν ότι μένω εδώ πάνω; Είναι δώμα. Δεν ξέρω αν κοιμήθηκαν αλλά σίγουρα έκατσαν αρκετή ώρα», συμπλήρωσε.

Κανένας στη γειτονιά δεν κατάλαβε τη διάρρηξη, αφού οι δράστες παραβίασαν την εξώπορτα, την έκλεισαν και έπιασαν δουλειά χωρίς να κινήσουν υποψίες.

Μετά το αρχικό σοκ, ο ιδιοκτήτης έκανε καταγγελία στην αστυνομία, με τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών να παραμένουν άκαρπες.

Η επίδειξη θράσους των διαρρηκτών έχει αναστατώσει μια ολόκληρη γειτονιά στα Πετράλωνα, με το θύμα να περιμένει ενημέρωση από τους αστυνομικούς, που παίρνουν μέρος στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.