ΕΛΛΑΔΑ

Αδιανόητο περιστατικό: Ομάδα ανηλίκων επιτέθηκε σε 14χρονες με καρότσι σούπερ μάρκετ

Αδιανόητο περιστατικό: Ομάδα ανηλίκων επιτέθηκε σε 14χρονες με καρότσι σούπερ μάρκετ
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi

Το περιστατικό με την επίθεση με καρότσι σούπερ μάρκετ και κροτίδες συνέβη σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας 

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στη Γλυφάδα όταν 13 ανήλικοι επιτέθηκαν σε δύο 14χρονες με καρότσι σούπερ μάρκετ και κροτίδες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το νέο συμβάν επίθεσης και βίας ανηλίκων σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας. Συγκεκριμένα οι δύο 14χρονες έκαναν βόλτα κοντά στο γήπεδο της Γλυφάδας όταν ομάδα 13 ανηλίκων τις προσέγγισε και τις επιτέθηκε με καρότσι σούπερ μάρκετ και κροτίδες.

Πέταξαν το καρότσι στις κοπέλες και στη συνέχεια έριξαν και τις κροτίδες στα πόδια τους, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστούν οι 14χρονες. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία η οποία συνέλαβε δύο από τους 13 και τους γονείς τους.

Ακόμα ένα περιστατικό παραβατικότητας ανηλίκων είδες το φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά στην περιοχή της Κηφισιάς, όπου ένας ανήλικος απείλησε με σφυρί έναν 16χρονο για να του κλέψει ένα ζευγάρι ακουστικά.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό έγινε στην οδό Κολοκοτρώνη, το βράδυ του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου, όταν ο ανήλικος προσέγγισε έναν 16χρονο και με την απειλή ενός σφυριού θραύσης κρυστάλλων του αφαίρεσε ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, οι οποίοι μετά από ανθρωποκυνηγητό, κατάφεραν να εντοπίσουν τον κατηγορούμενο.