ΕΛΛΑΔΑ

«Αν είναι δυνατόν να υπάρχει αστυνομία στο Παίδων» - Το ξέσπασμα του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

«Αν είναι δυνατόν να υπάρχει αστυνομία στο Παίδων» - Το ξέσπασμα του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

Ο Μιχάλης Γιαννάκος πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ξέσπασε για την παραμονή του 15χρονου γιου της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στο νοσοκομείο Παίδων

Στο νοσοκομείο Παίδων παραμένει, με αστυνομική φύλαξη, μετά από εισαγγελική παραγγελία ο 15χρονος γιος του παλαιοχριστιανού.

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε τηλεφωνικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος επιβεβαίωσε πως ο γιος της οικογένειας των παλαιοχριστιανών συνεχίζει να παραμένει στο Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ όπως λέει είναι υγιέστατος και έχει θέματα με την δικαιοσύνη.

«Μαζί με άλλα 42 παιδιά, με εισαγγελική εντολή βρίσκονται στα παιδιατρικά νοσοκομεία αν και είναι υγιέστατα», είπε αρχικά. «Στο Αγία Σοφία σε ένα θάλαμο με άρρωστα παιδιά ήρθε αυτό το παιδάκι το 15χρονο, με εισαγγελική εντολή, με τη φύλαξη αστυνομίας. Στο παιδιατρικό νοσοκομείο υπάρχει αστυνομία, αν είναι δυνατόν, που νοσηλεύονται. Ενώ είναι υγιέστατο», ξέσπασε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα εάν έχει επισκεφθεί κάποιος συγγενής τον 15χρονο, ο κ. Γιαννάκος δήλωσε: «Δεν ξέρω αν ήρθε κάποιος, ξέρω ότι έχει θέματα με τη δικαιοσύνη, δεν προβλέπεται να φύγει. Κάνω έκκληση, τα παιδιατρικά νοσοκομεία δεν είναι για αυτά τα παιδάκια είναι κακό και για το νοσοκομείο και για το παιδί».

«Αυτή τη στιγμή, το παιδί είναι μέσα με φύλαξη αστυνομίας και ακόμα υπάρχουν θέματα με τη δικαιοσύνη, το ζήτημα είναι αν το παιδιατρικό νοσοκομείο είναι για αυτή τη δουλειά, να φιλοξενεί παιδιά υγιέστατα με εισαγγελική εντολή».