ΕΛΛΑΔΑ

Μέγαρα: Έφοδος της αστυνομίας στον καταυλισμό Ρομά όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί – Δείτε βίντεο

Μέγαρα: Έφοδος της αστυνομίας στον καταυλισμό Ρομά όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί – Δείτε βίντεο

Άμεση κινητοποίηση της ΕΛΑΣ στον καταυλισμό Ρομά, όπου σημειώθηκαν νωρίτερα πυροβολισμοί, στα Μέγαρα.

Αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα απόψε (23/02) στον καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα, όπου νωρίτερα εκτυλίχθηκε επεισόδιο με άσκοπους πυροβολισμούς, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr.

Έντρομοι οι κάτοικοι από τη «βροχή» σφαιρών

Τρόμος επικράτησε για άλλο ένα βράδυ στα Μέγαρα, αφού αργά το απόγευμα της Παρασκευής (23/02) οι κάτοικοι έγιναν μάρτυρες επεισοδίου με άσκοπους πυροβολισμούς οι οποίοι προήλθαν από καταυλισμό Ρομά, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr.

Σκηνές Φαρ Ουέστ σε καταυλισμό Ρομά – Συνεργείο του STAR κινδύνευσε από πυροβολισμούς

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με χθεσινό (22/02) αποκλειστικό βίντεο του STAR, μέλη συνεργείου του τηλεοπτικού σταθμού STAR αλλά και κάτοικοι των Μεγάρων κινδύνευσαν σοβαρά λόγω δεκάδων πυροβολισμών από διαφόρων τύπων όπλα.

«Πρόκειται για καθημερινό φαινόμενο», ανέφερε κάτοικος της περιοχής, η οποία έντρομη έκανε λόγο για «εμπόλεμη ζώνη». Άλλοι κάτοικοι περιγράφουν σκηνές καθημερινού τρόμου καθώς μία συμμορία αποτελούμενη από δεκατρία νάτομα που ζουν απομονωμένα, εκβιάζει τους πολίτες αποσπώντας "μηνιάτικο" ακόμα και από οικίες. «Αναγκαζόμαστε να οπλοφορούμε», τονίζουν στην κάμερα του STAR.