ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Τα πρώτα λόγια του πεθερού που σκότωσε τον γαμπρό του, πατέρα 3 παιδιών

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Τα πρώτα λόγια του πεθερού που σκότωσε τον γαμπρό του, πατέρα 3 παιδιών
Χάρης Γκίκας / NEWSBOMB.GR.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας ενός άνδρα, γιατρού στο επάγγελμα και πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, από τον πεθερό του, στην Αγία Βαρβάρα. Φωτογραφίες και βίντεο του Newsbomb.gr από τον τόπο του εγκλήματος.

Σοκ προκαλεί η υπόθεση δολοφονίας ενός άνδρα, γιατρού στο επάγγελμα και πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, από τα χέρια του πεθερού του, στην Αγία Βαρβάρα, το βράδυ του Σαββάτου (24/02). Το θύμα βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένο με καραμπίνα, στην αυλή του σπιτιού του.

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Πριν από τους πυροβολισμούς, φέρεται να είχε προηγηθεί τσακωμός μεταξύ των δύο ανδρών, σύμφωνα με πληροφορίες.

Τα πρώτα λόγια του πεθερού: «Νόμιζα ότι η κόρη μου κακοποιείται»

Αυτή την ώρα, κατάθεση δίνουν τόσο ο φερόμενος ως δράστης και πεθερός του θύματος, όσο και ο γιος του, ο οποίος είναι αστυνομικός και κάλεσε τις αρχές. Μιλώντας στην ασφάλεια της ΕΛΑΣ για το τραγικό περιστατικό, ο πεθερός υποστήριξε πως «νόμιζα ότι η κόρη μου δεν περνούσε καλά και πως κακοποιείται», σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr.

«Αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα το γνώριζα», λέει ο γιος του πεθερού

Ο γιος του φερόμενου ως δράστη τόνισε μεταξύ άλλων στις αρχές για τον ισχυρισμό περί κακοποίησης της αδελφής του από το θύμα πως «αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα το γνώριζα».

«Ήταν μία πολύ καλή οικογένεια, δεν ξέρω τι συνέβη», λέει οικογενειακή φίλη

«Δεν ακούγαμε κάτι (σ.σ. για καβγάδες). Δεν ακούσαμε (σ.σ. πυροβολισμούς), άλλοι μάς πήραν τηλέφωνο και ήρθαμε να δούμε τι έγινε. Τους γνώριζα, ήμασταν κουμπάροι. Ήταν πολύ καλή οικογένεια. Και η γυναίκα του (σ.σ. θύματος) ήταν ιατρός, νομίζω βιολόγος. Τον βοηθούσε και στο ιατρείο.

Κάτι μάλωσαν (σ.σ. και έφτασαν σε αυτό το σημείο). Ήταν πάρα πολύ καλοί άνθρωποι όλοι, έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Ρωτήσαμε την αστυνομία αν τον έχουν πάρει και μας είπαν ότι τον έχουν ακόμη εδώ και περιμένουν να έρθει η γυναίκα του», ανέφερε πρόσωπο κοντά στην οικογένεια.

Σχετικές ειδήσεις