ΕΛΛΑΔΑ

Τηλεφώνημα για βόμβα στο κτήριο του ΟΠΕΚΑ - Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο

Τηλεφώνημα για βόμβα στο κτήριο του ΟΠΕΚΑ - Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο
Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας

Το κτήριο του ΟΠΕΚΑ στην οδό Πατησείων έχει εκκενωθεί

Συναγερμός σήμανε στην οδό Πατησίων και συγκεκριμένα στο κτήριο όπου στεγάζεται ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μετά από τηλεφώνημα για βόμβα.

Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστος κάλεσε και προειδοποίησε για ύπαρξη βόμβας στον ΟΠΕΚΑ, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί το κτήριο.

Στο σημείο εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο, με τις αρχές να έχουν προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Πατησίων μπροστά από το κτήριο του Οργανισμού.

Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας
Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας
Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας

Σύλληψη δύο Τούρκων στα Εξάρχεια

Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο ερευνών και εντατικών ελέγχων της αστυνομίας μετά τις σημερινές (29/02) καταδρομικές εμπρηστικές επιθέσεις στην «καρδιά» της Αθήνας και συγκεκριμένα την περιοχή των Εξαρχείων, συνελήφθησαν δύο άτομα στην οδό Ιουλιανού. Μάλιστα, εντοπίσθηκαν όπλα στο αυτοκίνητό τους.

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Οι δύο συλληφθέντες είναι υπήκοοι Τουρκίας κουρδικής καταγωγής και αυτήν την ώρα, οδηγούνται στην Ασφάλεια από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Πλέον, οι έρευνες των Αρχών εστιάζουν στην απάντηση καίριων ερωτημάτων αναφορικά με τη δράση των δύο Τούρκων κουρδικής καταγωγής. Πώς και πότε εισήλθαν στη χώρα, πότε προμηθεύθηκαν τα όπλα, από ποιους και ποιες μπορεί να είναι οι επαφές τους.

Συναγερμός στα Εξάρχεια μετά το «μπαράζ» εμπρηστικών επιθέσεων

Τρία αυτοκίνητα «τυλίχθηκαν» στις φλόγες σήμερα το πρωί στην οδό Ζαΐμη, στα Εξάρχεια, προκαλώντας την άμεση κινητοποίησης της Πυροσβεστικής αλλά και της ΕΛΑΣ.

Η περιοχή αποκλείσθηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ύστερα από το «μπαράζ» καταδρομικών επιθέσεων. Παράλληλα, υπήρξε σήμα των αρχών για φωτιές σε ΙΧ και στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, αλλά και την οδό Σολωμού, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr. Επιπλέον, κάδοι απορριμμάτων «τυλίχθηκαν» στις φλόγες στην οδό Σαριπόλου.

Σχετικές ειδήσεις