ΕΛΛΑΔΑ

Ερμού: Πώς το σακίδιο πλάτης έσωσε την 22χρονη από τα χειρότερα

Ερμού: Πώς το σακίδιο πλάτης έσωσε την 22χρονη από τα χειρότερα

Το σακίδιο πλάτης έσωσε την 22χρονη φοιτήτρια από τα χειρότερα καθώς το μαχαίρι καρφώθηκε στην ωμοπλάτη και όχι στο σημείο που βρίσκεται η καρδιά - Ο Ιρακινός πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη

Μόλις ένα 24ωρο έχει περάσει από την επίθεση με μαχαίρι σε 22χρονη κοπέλα στον πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Η νεαρή φοιτήτρια πήγαινε στη δουλειά της όπου εργάζεται ως πωλήτρια σε κατάστημα ρούχβν και την ώρα που έμπαινε δέχθηκε δύο μαχαιριές στην πλάτη από τον 42χρονο Ιρακινό, ο οποίος συνελήφθη αμέσως.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Toυ ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

Σύμφωνα με τον πατέρα της κοπέλας και πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας η κοπέλα φαίνεται να γλίτωσε τα χειρότερα από το σακίδιο πλάτης, καθώς το μαχαίρι που της κάρφωσε ο Ιρακινός βρήκε στην ωμοπλάτη και όχι προς την καρδιά.

Η 22χρονη, θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με τραύματα στον πνεύμονα, τα πλευρά αλλά και τον θώρακα, ενώ εχθές υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή, ωστόσο δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο η ζωή της.

Το χρονικό της επίθεσης

Ήταν μεσημέρι Παρασκευής, στο βροχερό κέντρο της Αθήνας, όταν ο Ιρανός δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι κατά της 22χρονης τραυματίζοντάς την στα πλευρά. Η νεαρή κοπέλα περπατούσε την οδό Ερμού και ετοιμαζόταν να μπει στο κατάστημα όπου εργάζεται και ξαφνικά ο 32χρονος την πλησίασε και την μαχαίρωσε.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομικός, που περάσε χειροπέδες στον δράστη, μεταφέροντάς τον κάτω από ένα υπόστεγο, όπου αφού του αφαίρεσαν το μαχαίρι έψαξαν μέσα στα πράγματά του.

Η νεαρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με τραύματα στον θώρακα και σπασμένα πλευρά, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς υπέστη διάτρηση πνεύμονα.

Το Newsbomb.gr παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο, λίγα λεπτά μετά την επίθεση σε βάρος της άτυχης φοιτήτριας, τη στιγμή που οι αστυνομικοί φτάνουν στο σημείο και αντικρίζουν το θύμα πεσμένο στη μέση του δρόμου.